Snelle levering, duidelijke info, prachtig product precies zoals op de site omschreven, goed en stevig verpakt. Echt top!
Bianca
Super snelle levering, bloempotten keurig verpakt en mooi en goed product. Klantvriendelijkheid kan ik niet beantwoorden ik heb on line besteld.
Michael
Duidelijke omschrijving en precies ontvangen hoe wij het voorgesteld hadden. Mooie producten voor een eerlijke prijs . Dit samen met een snelle en goede verzending
De Wintet
Erg tevreden !
Willeke Schilperoort
Tot heden nog geen potten ..NIET jullie fout ..maar DHL..is mijn pakket kwijt ..Nu heeft denk ik een medewerker ene Chris er voor gezorgd dat ik vandaag mijn pakket kan ontvangen ...Hoopt natuurlijk...Tot heden nog geen potten ..NIET jullie fout ..maar DHL..is mijn pakket kwijt ..Nu heeft denk ik een medewerker ene Chris er voor gezorgd dat ik vandaag mijn pakket kan ontvangen ...Hoopt natuurlijk dat het nu goed komt ..kan wel over jullie oordelen ...Dat dit hopelijk goed gaat ...Maar de service wegens jullie perfect ..DHL is uiteraard vele malen onder het pijltje..
Goed en vriendelijk
Truus Koch
Snelle levering, ruime keuze, zeer goed verpakt, prijs kwaliteit helemaal top.
Gabriella
Snel levering en leuke bloempotten! Boj ontvangst een binnenpot was gebroken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben meteen een nieuwe gestuurd! Bedankt Ikala, ben heel tevreden!