Ikala

Snelle levering,prima product

Snelle goede levering van een mooi product

Van Son Nicole

Eerste maal besteld een zeer tevreden over het verloop

Prima service!

Hervé

Zeer toegankelijke website en informatie was op zoek naar goede en vooral betaalbare hoge witte bloempotten voor buiten toevallig op ikala uitgekomen omdat deze 80 cm potten in het wit uitverkocht... Zeer toegankelijke website en informatie was op zoek naar goede en vooral betaalbare hoge witte bloempotten voor buiten toevallig op ikala uitgekomen omdat deze 80 cm potten in het wit uitverkocht waren werd ik perfect op de hoogte gehouden van de nieuwe levering omdat ze bij mij thuis in de namiddag in de volle zon gaan staan rond een zwembad moet ik nog even afwachten hoe ze op uv en vooral op warmte gaan reageren en vooral niet gaan krom trekken dat zou jammer zijn maar dat blijft een beetje afwachten en zie het zeker heel positief in het blijven zeker naar de prijs toe supermooie potten ik kan jullie dus zeker dit bedrijf heel erg aanbevelen een zeer tevreden persoon uit België
Hervé

Zeer goed en snelle levering

Moest even wachten op mn bestelling omdat het product niet op voorraad was. Door je email adres achter te laten werd ik netjes op de hoogte gehouden zodra het product weer leverbaar was. De... Moest even wachten op mn bestelling omdat het product niet op voorraad was. Door je email adres achter te laten werd ik netjes op de hoogte gehouden zodra het product weer leverbaar was. De bestelling verliep zoals verwacht. Netjes verpakt geleverd.

tiny rijsbergen

Heel goed