Ikala

C de Graaf

Zeer fijne ervaring mat Ikala. Wat grote terras bloembakken gekocht. Nadat er een kapot was geleverd zeer soepel met Ikala gecommuniceerd en hebben ze dit tot volle tevredenheid opgelost. Ik kan... Zeer fijne ervaring mat Ikala. Wat grote terras bloembakken gekocht. Nadat er een kapot was geleverd zeer soepel met Ikala gecommuniceerd en hebben ze dit tot volle tevredenheid opgelost. Ik kan iedereen Ikala aanbevelen.

Desiree de Visser

Goede snelle service, goed product

Annet Zuurbier

Diana Groen

Vlotte communicatie en goede levering van de producten.

Carin Evenhuis

Twee hoge plantenbakken met reliëf patroon werden heel vlot geleverd.

Berry Wind

Prima, alles keuring en op tijd geleverd.

Joop van mil

Goede voorlichting, correcte levering, alles perfect

Annag Visser

Wij zijn heel blij met deze potten. Vooral de aparte inzet van de hoge potten is ideaal en ze zien er ook prachtig uit

Niels

Geleverd zoals afgesproken. Bakken wave leuk voor buiten met lichtopval. Binnen lijken ze goedkoop wat ze ook zijn. Bakken zijn van dun plastic

Reactie Ikala:

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Bloempot Wave is gemaakt van UV- en vorstbestendig HDPE kunststof. Dit is een hoge kwaliteit kunststof speciaal voor sterke lichte producten. De bloempot is... Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Bloempot Wave is gemaakt van UV- en vorstbestendig HDPE kunststof. Dit is een hoge kwaliteit kunststof speciaal voor sterke lichte producten. De bloempot is juist behoorlijk 'dik', maar natuurlijk altijd dunner dan steen of composiet. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer concurrerend en u zal er gegarandeerd jaren plezier van hebben.