Sandy van der Smissen

Fijne website met eerlijke, in eigen woorden omschreven beoordelingen van de producten. Op maat advies gekregen en uiteindelijk tevreden met een andere draagzak weg gegaan dan dat ik zelf in eerste... Fijne website met eerlijke, in eigen woorden omschreven beoordelingen van de producten. Op maat advies gekregen en uiteindelijk tevreden met een andere draagzak weg gegaan dan dat ik zelf in eerste instantie voor ogen had. Raad deze winkel aan iedereen aan!

Duidelijke website met fijne reviews en beoordelingen.

Hanneloes

Super snelle levering. Snelle reactie op vragen en goed advies!

Vriendelijk en snel in contact

Johanna v Kesteren

Snelle levering, top producten!

Susan

Zeer goed.

Snelle levering van bestelling

paul poels

(Bewerkt)

Ze hadden een actie dat je een mail krijgt met 10% korting als je een review plaatst, maar ik kreeg geen reactie. Twee weken later heeft de klantenservice me alsnog de korting gegeven.

Reactie Ikbenmama.nl:

Toelichting: we zijn inmiddels een jaar geleden van 10% naar 5% reviewkorting gegaan, maar helaas zijn er dus nog sites die dat niet aangepast hebben. Zo gauw we dat zien of te weten komen, nemen we... Toelichting: we zijn inmiddels een jaar geleden van 10% naar 5% reviewkorting gegaan, maar helaas zijn er dus nog sites die dat niet aangepast hebben. Zo gauw we dat zien of te weten komen, nemen we contact op met de desbetreffende site.
Toen deze papa de review plaatste, hebben we meteen contact met hem opgenomen om zijn klacht te verhelpen. Had hij eerder contact opgenomen met ons (post@ikbenmama.nl), dan hadden we dat natuurlijk eerder kunnen doen.

Caglayan

Uitstekend, vetrouwbaar

snel, goedkoop

WR

Prima!

Lekker vlot in huis en snelle reacties bij persoonlijke contact via mail.

Winnie

Helemaal prima!

Gemakkelijk bestellen, goede service

charlotte

Vlotte levering, fijne kolf

snelle levering

Patricia Janssen

Ik heb een aantal keer een bestelling geplaatst.

Goede, exclusieve collectie. Vriendelijke mensen die me echt geholpen hebben bij het maken van een keuze.