Ellen

Superfijne webshop. Heel overzichtelijk, veel keuze in ergonomische draagzakken!

Veel keuze
Info snel te vinden

SK

Heel erg vriendelijk en super bereid om te helpen bij het keuzeproces.

Klantgerichtheid, groot assortiment, concurrerende prijzen

Els

Goede en snelle service en super producten!

Service is echt geweldig.

petra

Prima product en snellle levering fijn bedrijf

prima product en snellle levering fijn bedrijf

Mirjam

Prima, mooie producten en snelle levering.

Snelle zending

Marjolein

Bestelling webshop

Snelle levering, mooie producten

C. Houkes

Een heel betrouwbare partner voor je baby aankopen.

Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen. Bijzondere kwalitatief goede artikelen.

Melissa

Snelle levering, laagste prijs.

Mariet Palmen

Ik was niet tevreden over een artikel dewelke ik via Ikbenmama.nl had aangeschaft.
Ik kreeg al heel snel reactie van Liza, waarbij zij haar uiterste best deed om te kijken waar het probleem zich situeerde.
Toen dat niet opgelost raakte, zorgde zij er uiteindelijk voor dat ik een vergelijkbaar artikel kreeg opgestuurd zodat er omgeruild kon worden.

- Zeer goede en persoonlijke service met een vast aanspreekpunt (dus niet telkens een andere persoon waarmee je je vraag/probleem dient te bespreken)
- Zeer snelle reactie, zelfs in het...
- Zeer snelle reactie, zelfs in het weekend.
- Vriendelijke bediening, men denkt echt met je mee en laat je niet aan je lot over

Edwin

Goede overzichtelijke site en snelle levering.