F. van Est

Via de mail een vraag gesteld over een product waar ik interesse in had, binnen een uur reactie. Net en duidelijk antwoord met een uitvoerige flyer van het product met aanvullende informatie. Erg... Via de mail een vraag gesteld over een product waar ik interesse in had, binnen een uur reactie. Net en duidelijk antwoord met een uitvoerige flyer van het product met aanvullende informatie. Erg te spreken over de service.

Snelle, heldere reactie op een vraag over één van hun producten.

Do not want to disclose

Hindriks

Prima. Mijn wompat werd snel geleverd. Wel stond er op de website dat er contact zou worden gezocht om te bespreken welke wompat er in voorraad was om zo teleurstelling over de kleur etc te... Prima. Mijn wompat werd snel geleverd. Wel stond er op de website dat er contact zou worden gezocht om te bespreken welke wompat er in voorraad was om zo teleurstelling over de kleur etc te voorkomen. Dit is niet gebeurd. Voor mij niet erg omdat ik tevreden ben over de kleur maar als het er staat verwant je dat het ook gebeurd. Ik vind het jammer dat er geen beschrijving bij de wompat zat.

Venessa

Snelle afhandeling, netjes verpakt en een super goede service.
Top bedrijf

Nette en beleefde mensen op de klantenservice en de netheid in verzenden.

Ilja Brand

Fijne, hartelijke service. Ik belde voor advies en de dame aan de lijn nam alle tijd.
Ook hebben wij hier een tijdje terug een Ergopouch 3.5 tog aangeschaft. Veel plezier van gehad, dochter sliep er heerlijk in in ons oude en ongeisoleerde huis.

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst, kreeg mijn product leuk in roze folie ingepakt thuis gestuurd, echt een kadootje! Op de website vind ik ook veel nuttige informatie over mijn... Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst, kreeg mijn product leuk in roze folie ingepakt thuis gestuurd, echt een kadootje! Op de website vind ik ook veel nuttige informatie over mijn aangeschafte product.

Uitgebreide productbeschrijving en handleiding, ingepakt als kadootje, goede zoekfunctie

Mireille / bol.com

Zeer goed. Krachtige product omschrijvingen en vergelijkingen
Jullie zijn echt goed op weg. Blijf zo door gaan want jullie maken heldere paden in het verrijkte bos.

Zie hierboven

Kim Mol

Mijn zoontje slaapt veel beter nu hij in zijn Ergococoon slaapzakje ligt!

Snelle persoonlijke service! Gelijk antwoord gekregen op mijn vragen.

Jessica

Borstkolf aangeschaft

snelle leverreiniging en goede informatievoorziening bij het kiezen van een product.

Linda

Top, goede info en snelle levering

Heldere info over het product en ruim assortiment