Anke

Super service!

Ik heb inmiddels diverse producten gekocht waaronder een kolf en een draagzak. Vragen worden bijzonder snel een super vriendelijk beantwoord. Toen de oplader van mijn kolf kapot ging ontving ik... Ik heb inmiddels diverse producten gekocht waaronder een kolf en een draagzak. Vragen worden bijzonder snel een super vriendelijk beantwoord. Toen de oplader van mijn kolf kapot ging ontving ik binnen een dag een nieuwe. Ikbenmama heeft een service waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Top, een echte aanrader!

H.m.g

Top service

Ideaal en snel thuisbezorgt!

katrien

Draagzak marsupi

alles is vlot verlopen, direct antwoord op mijn vraag

Boogaard

Uitstekend

Uitstekend telefonisch advies en snelle bezorgservice

Danielle

Tula draagzak

Snelle levering, goede service. Draagzak bevalt enorm goed.

Sanne

Top!

Wauwie! Onwijs blij toen ik op Facebook zag dat de nieuwe Tula toddler versies bijna leverbaar waren. Over 2 weken zouden ze ze uit kunnen leveren, ik m'n bestelling geplaatst en binnen 2 weken heb... Wauwie! Onwijs blij toen ik op Facebook zag dat de nieuwe Tula toddler versies bijna leverbaar waren. Over 2 weken zouden ze ze uit kunnen leveren, ik m'n bestelling geplaatst en binnen 2 weken heb ik hem ontvangen. Geweldig product, goede communicatie gewoon perfect!

Dimphy

Beoordeling ikbenmama.nl

Mijn bestelling werd de volgende dag meteen geleverd. Erg prettig!

Snelle service

Goede ervaring, zal er zeker weer bestellen.

Sol

Snelle reactie

Ik had een kolf gekocht maar die was na drie keer gebruiken defect. Ik heb ikbenmama. Nl een mail gestuurd en direct kreeg ik een mail terug met een oplossing. Super snel en duidelijk. Wat een... Ik had een kolf gekocht maar die was na drie keer gebruiken defect. Ik heb ikbenmama. Nl een mail gestuurd en direct kreeg ik een mail terug met een oplossing. Super snel en duidelijk. Wat een opluchting was dat op dat moment.