Lien POs

Goede service

Snelle, correcte levering. Alles top.

Trieneke

Keurig en snel

Levering was keurig, snel, en een beetje een feestje omdat het ingepakt zat :-)

Rachel

Fijne bestellingsprocedure

Prettige manier van bestellen, duidelijke procedure en snelle levering, perfect!

Brit

Die-hard ErgoPouch fan!!

Ik heb er al vier. The best! Ik raafachtig het vrienden ook aan. Wel prijzig maar op marktplaats winnen ze ook terrein.

Mandy

Goede kwaliteit voor scherpe prijs!

Ikbenmama.nl is een fijne website die kwaliteitsproducten verkoopt voor een scherpe prijs! En mocht er iets met het product zijn dan helpen ze snel, na een test te hebben uitgevoerd, of vervangen ze... Ikbenmama.nl is een fijne website die kwaliteitsproducten verkoopt voor een scherpe prijs! En mocht er iets met het product zijn dan helpen ze snel, na een test te hebben uitgevoerd, of vervangen ze een eventueel defect product. Dankzij ikbenmama.nl, kan ik mama zijn.

Syl

Superservice!

Na telefonisch contact mijn spoedbestelling de volgende dag al in huis! Erg fijn want er kan er hier 1 echt niet zonder zijn slaapschaapje ??

Danielle

Superfijn slaapzakje!

Niet alleen kreeg ik per mail alle uitleg op mijn vraag, zelfs meer dan dat. Nu heb ik een heel fijn slaapzakje voor mijn dochtertje gevonden, niet te groot en wel nog een hele tijd te gebruiken. Top!

Nataly

Hier kom ik nog een keer terug!

Erg tevreden! Bestelling werd snel geleverd, daarnaast ook het juiste advies ontvangen bij vraag over bestelling.

Rachel Zacharias

Perfecte service

Snelle levering, goede service

Kirsten Wiams

Vlot en correct!

Super vlotte en correcte levering. Ik kon online makkelijk volgen waar het pakje zich bevond en wanneer het geleverd zou worden. Wij zijn heel blij met de aangekochte draagzak!