Mirjam

Fijne webshop

Fijne webshop met uitgebreide informatie over de producten. Al meerdere malen wat besteld en altijd naar tevredenheid!

Afke

En van mijn favoriete mamma- sites

Betrouwbaar, snel, mooie en leuke producten en informatieve site

DvdV

Prima!

Wendy

Zeer tevreden

Snelle reactie per email, goed en uitgebreid advies gekregen, er wordt echt met je meegedacht.

Hibbe

Top

De Ergopouch slaapzakjes voor de zomer snel binnengekregen en superfijne kwaliteit. Retourzending was even miscommunicatie, maar na 1 mailtje werd dat binnen een dag opgepakt en opgelost.

Sandra

Snel en goed...zeer tevreden!

Snelle levering. Er leek iets mis te zijn gegaan met de bestelling. Hierover heb ik ge emaild Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord. En de volgende dag nog een bevestiging. Ik heb een co-sleeper... Snelle levering. Er leek iets mis te zijn gegaan met de bestelling. Hierover heb ik ge emaild Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord. En de volgende dag nog een bevestiging. Ik heb een co-sleeper besteld . Deze kwam goed verpakt en beschermd aan. De kwaliteit is heel degelijk een mooie aankoop. Op alle vlakken een zeer goede ervaring met deze site. En ik ben blij met de co sleeper. Het is een cadeau voor mijn aankomend kleinkind dus ik hoop dat hij er heerlijk in zal slapen.

a. el yaakoubi

Om via het internet te bestellen is mij niet gelukt het systeem mag best wel veranderd worden ik was bijna afgehaakt om niet te bestellen na telefonisch contact is het in orde gemaakt

ik heb goed ervaring gehad

Oostvogels

Geweldig!!

Geweldige service. Na mijn bestelling moest ik voor mijn verzekering bepaalde gegevens op de rekening hebben die in eerste instantie er niet op stonden. Dit heb ik via een email gevraagd of dit... Geweldige service. Na mijn bestelling moest ik voor mijn verzekering bepaalde gegevens op de rekening hebben die in eerste instantie er niet op stonden. Dit heb ik via een email gevraagd of dit geregeld voor mij kon worden. Dit was geen probleem. Daarbij bleek een onderdeel kapot te zijn van mijn product, hier kwam ik 4 dagen later achter. Dit was geen probleem ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd en of ik het kapotte onderdeel wilde retourneren. De kosten die hieraan gebonden waren heb ik netjes terug gedeclareerd gekregen. Echt een super service meer kan ik er niet van zeggen! En er wordt continue ook snel gereageerd (binnen 24 uur).

Inge

Fijn bedrijf

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, stond de postbezorger een dag later al voor de deur. Prima verpakt pakket en volledig naar tevredenheid.

Lievelien

Erg behulpzaam

Ik was op zoek naar iets specifieks dat niet als standaard op de website stond. Maar na navragen hebben ze het toch voor elkaar gemaakt! En had ik het ook heel snel in huis.