van der Vegte

Tevreden klant

bestelling netjes verzorgd aangeleverd via de post.

Anne

Goede service!

Er was een probleem met de bezorging van mijn bestelling (schuld DHL), maar dat werd heel professioneel opgelost door Liza van het Ikbenmama.nl-team. Ze hield me goed op de hoogte en zorgde ervoor... Er was een probleem met de bezorging van mijn bestelling (schuld DHL), maar dat werd heel professioneel opgelost door Liza van het Ikbenmama.nl-team. Ze hield me goed op de hoogte en zorgde ervoor dat het alsnog bezorgd werd.

Ingrid

Medela

Een prettige kolf. Werkt uitstekend..

Jose

Fijne webwinkel voor mama's

Makkelijk bestellen en prima levering, netjes ingepakt. Snelle reactie op vragen.

L. Eenkhoorn

Fijne kolf!

De kolf (Medela Swing) vind ik een fijne kolf. Hij is stil en je kan zelf de zuigkracht instellen.

Marc

Uitstekend

Snel, eenvoudig en toegewijde serviceverlening

Roos

Prima snell levering, het bestelde product voldoet aan de omschrijving.

Marian

Nog steeds tevreden!

Goede informatie op de site, snelle levering en als altijd producten met hoge kwaliteit. Als ik hier iets koop weet ik dat het goed is. Enig nadeel is dat de site heel slecht navigeert op mijn... Goede informatie op de site, snelle levering en als altijd producten met hoge kwaliteit. Als ik hier iets koop weet ik dat het goed is. Enig nadeel is dat de site heel slecht navigeert op mijn mobiele telefoon (met name de menu's). Als dat kan verbeteren denk ik dat ik vaker ga rondneuzen!

Nanda

Kwaliteit & Snel

We hebben een Medela Swing Maxi Borstkolf + Calma aangeschaft via de website.

Hele snelle service en nergens was het goedkoper. Prima website!
Aanrader voor iedereen om er af en...
We hebben een Medela Swing Maxi Borstkolf + Calma aangeschaft via de website.

Hele snelle service en nergens was het goedkoper. Prima website!
Aanrader voor iedereen om er af en toe op te kijken.

Kamp

Borstkolf Medela

Snelle levering, goedkoper dan op andere sites.