E Bouwknegt

Slaapschaap

Snelle levering als altijd.
Een mooie knuffel met fijne melodietjes, helaas kan hij niet tegen krampjes op, eerder leuk voor erbij.

Esther

Geweldige service en supersnelle levering

Danielle

Aankoop Medela borstkolf

Snelle service en goede informatie op de website

R. Bhaskarabhatla

Medela breast pump purchase

Fantastic.

Stephanie

Geweldig assortiment en super servicegericht!

Ik ben een échte fan van ikbenmama.nl! Het assortiment is geweldig en de service eveneens. De klantenservice (Liza) staat je altijd uitgebreid te woord, en helpt je waar nodig met het maken van een... Ik ben een échte fan van ikbenmama.nl! Het assortiment is geweldig en de service eveneens. De klantenservice (Liza) staat je altijd uitgebreid te woord, en helpt je waar nodig met het maken van een goede keuze. De producten zijn kwalitatief hoogstaand, en precies wat een moeder nodig heeft. Onlangs ben ik ook in de winkel in Den Bosch geweest om een draagzak uit te zoeken (ik had vooraf al een uitgebreide mail ontvangen met tips). Ik wilde toch zelf passen en verkoos daarom de winkel. Ik vond het een mooie winkel en ook daar ben ik goed geholpen!

Lientje

Snelle service, goede producten

Fijne webwinkel met mooie en kwalitatieve producten. Heb nu al een aantal keer iets besteld bij Ikbenmama.nl en iedere keer wordt het snel geleverd.

Heel tevreden

De site is heel duidelijk, het bestellen en het betalen gaat vlot, de aangeboden producten zijn interessant en niet duur, de levering is vlot verlopen en ik ben tevreden met het eindproduct :)

de vrije

Kolf

prima snelle levering

N

Prima afhandeling probleem

Had een probleem met geleverde kleding (afgebroken knoopje). Is prima opgelost met goed overleg.

gysemberg kim

Artikelen

Ik ben zeer tevreden over de artikelen die ik ontvangen heb. En ook over de snelle levering.