Willemijn

Snelle service en fijne producten

Ik heb een aantal keer producten bij Ik ben mamma besteld, elke keer waren ze er snel en zorgvuldig ingepakt. Vooral met de babyfoon van SmartNova en de slaapzakjes van ErgoPouch zijn we super blij.... Ik heb een aantal keer producten bij Ik ben mamma besteld, elke keer waren ze er snel en zorgvuldig ingepakt. Vooral met de babyfoon van SmartNova en de slaapzakjes van ErgoPouch zijn we super blij. Een heel fijne webwinkel!

Fleur

Snel en klantvriendelijk

Snelle reacties op mijn vragen. Super klantvriendelijke service betreffende retourzending.

Samantha

Super ervaring

Erg vriendelijke en behulpzame klantenservice. Van maat wisselen was geen probleem.

Vanessa De Muyer

(Bewerkt)

Super na verkoop begeleiding

Zeer goede prijs, snelle levering, vriendelijke nakoop bediende. En zelfs zonder het defecte onderdeel gezien te hebben een terugbetaling. Dus echt geweldig dat ze dit buiten de garantie op zich... Zeer goede prijs, snelle levering, vriendelijke nakoop bediende. En zelfs zonder het defecte onderdeel gezien te hebben een terugbetaling. Dus echt geweldig dat ze dit buiten de garantie op zich nemen!

Sonia

Experience of buying medela breast pump

I ordered a medela breast pump from your site for my friend, it stated “op voorraad”, but after one day I paid, I got a mail that you don't have it in the stock. The problem is that my friend is... I ordered a medela breast pump from your site for my friend, it stated “op voorraad”, but after one day I paid, I got a mail that you don't have it in the stock. The problem is that my friend is going back to china in 2 days. So when I receive the breast pump, she is already gone. I have to send it to her by post and pay the international sending cost. No matter what, your staff kept professional manner and tried to communicate well. Nevertheless, I hope you can sell more popular products with competitive price, like medela breast pomp, as it is needed from mothers. Then you will get more customers, who will buy more baby product at the same time from you.

Minke

Prima service en snelle levering!

Per mail had ik een vraag gesteld en kreeg bijna meteen een antwoord terug. De inhoud van de reactie was ook zéér klantvriendelijk en servicegericht. Verzending zeer vlot.

Brenda

Goede service

Wij hadden een kolf gekocht die niet naar onze verwachtingen functioneerde. We hebben per post nieuwe onderdelen ontvangen en uiteindelijk zelfs een nieuw apparaat terwijl we het oude ook nog in... Wij hadden een kolf gekocht die niet naar onze verwachtingen functioneerde. We hebben per post nieuwe onderdelen ontvangen en uiteindelijk zelfs een nieuw apparaat terwijl we het oude ook nog in bezit hadden. Super service.

de waal

Super zaak

slaapzak besteld, snel en correct afgehandeld, mails beantwoord!