Dp

Compleet assortiment

Compleet assortiment, snel binnen en tevreden over de service!

Khadija

Medela swing maxi borstkolf

Zowel over de borstkolf als de service van ikbenmama ben ik erg tevreden. Ik kon op de website bruikbare informatie vinden over de verschillende kolven vinden waardoor ik de juiste keuze heb kunnen... Zowel over de borstkolf als de service van ikbenmama ben ik erg tevreden. Ik kon op de website bruikbare informatie vinden over de verschillende kolven vinden waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Verder was de bestelling heel snel geleverd

Rosanne

Hele goede service

Snelle levering, fijne producten. Ik ben heel tevreden!

C. Houkes

Service gericht

Ikbenmamma.nl heeft mijn klacht uiters serieus genomen en zorgt daarbij voor een snelle oplossing!

Linda

Erg tevreden over service en snelle beantwoording van vragen

Een bestelling gedaan bij uw bedrijf, omdat het product in NL betaalbaarder is dan in het buitenland. Vanwege wonen in het buitenland is er een mogelijkheid om BTW terug te vragen. Dit was niet... Een bestelling gedaan bij uw bedrijf, omdat het product in NL betaalbaarder is dan in het buitenland. Vanwege wonen in het buitenland is er een mogelijkheid om BTW terug te vragen. Dit was niet bekend bij jullie bedrijf, maar na wat heen en weer e-mailen hebben jullie een en ander uitgezocht en aangegeven hier aan mee te willen werken. Erg attent. Helaas was de rij bij de douane op Schiphol te lang voor de benodigde stempel, waardoor het niet mogelijk is om de BTW terug te vragen. Maar dat is een Schiphol probleem en kan jullie bedrijf niets aan doen.

Bolte

Prima!

Snelle levering en goede service!

Elsemiek versteegt

Uitstekende service

De kolf die ik bestelde was er een dag later, goed en netjes verpakt.
De kolf die ik bestelde was er een dag later, goed en netjes verpakt.
Helaas bleek er iets niet goed aan de slang en na een telefoontje heeft ikbenmama het opgepakt met de leverancier en een dag later was het geregeld en deed de kolf het prima!
Goede service ookal konden hun er niets aan doen, maar toch geregeld!

Judith

Bestelling borstkolf

Goede informatie en snelle levering.

S.Huijbertsen

Ergopouch

Fijne telefonische service: vraag beantwoord en meedenken. Snelle levering