Liesbeth Moekotte

Snelle levering van kolf van medela

Snelle levering van medela kolfapparaat en voor een goede prijs

Tine

Zeer behulpzaam

Ideaal om hier borstvoedingsbeha's te kopen. Als kersverse mama had ik geen idee waar ik op moest letten, maar in de winkel werd ik meteen heel vriendelijk verder geholpen, zodat ik twee beha's vond... Ideaal om hier borstvoedingsbeha's te kopen. Als kersverse mama had ik geen idee waar ik op moest letten, maar in de winkel werd ik meteen heel vriendelijk verder geholpen, zodat ik twee beha's vond die mooi, praktisch en betaalbaar waren. Ook ons dochtertje was welkom in de winkel.

Jansen

Wederom tevreden!

Ik heb al eerder spullen hier gekocht. Ik had nog wat vragen en werd netjes telefonisch geholpen/geadviseerd. Bestellen en versturen gaat snel. Alles is netjes ingepakt en verstuurd.

Beerda

Persoonlijke service

Makkelijk, niet duur en snel geleverd, prima klantenservice met personal touch en niet volgens standaard protocol en beperkende voorwaarden zoals veel anderen.

Helder

Goed service! Tevreden!

Cynthia

Super snelle levering

Wij hebben de bednest gekocht, zonder problemen werd het pakket de volgende dag al geleverd. Wij maken zeker nog een keer gebruik van de webshop!

Susan Schuitema

Mijn eerste kindje en dus ook mijn eerste draagzak.

Ik moest erg lang wachten op de insert. Hierdoor heeft het lang geduurd voordat we de draagzak konden testen. Onze zoon kan nu bijna zonder insert erin. Verder een goede snelle levering.

De kleur van de draagzak lijkt op de foto echter anders dan in het echt. Dat vond ik jammer.

Marijke

Fijne webshop

Ik heb al veel besteld bij Ikbenmama, met name de Ergococoons.
De service bij vragen is super en de bestelling is altijd snel verstuurd.