Vivian

Perfecte service!

Snelle levering en goed ingepakt. Ik ben tevreden!

Debbie Peters

Snelle, goede service

Na plaatsen van de bestelling, direct mail met bevestiging. Snelle levering. Goede levering.

Fleur

Topservice

Mijn kortingscode (naar aanleiding van een eerdere aankoop) was helaas net een paar dagen verlopen, te laat gezien. Gemaild met de vraag of die verlengd kon worden en dat was geen enkel probleem!... Mijn kortingscode (naar aanleiding van een eerdere aankoop) was helaas net een paar dagen verlopen, te laat gezien. Gemaild met de vraag of die verlengd kon worden en dat was geen enkel probleem! Superleuk en sympathiek, de nieuwe draagzak daarom meteen besteld en hij was heel snel in huis. Wij lopen nu heerlijk rond met de Tula Toddler! Dank!

Marian

Altijd snel en kwaliteit!

Inmiddels al een aantal malen besteld bij ikbenmama en nog nooit teleurgesteld. Goede kwaliteit en snelle levering.

Hanneloes

Ergobaby insert

Goede service betreft uitleg van insert

Heidi Cammaerts

Heel goede service

Het bestelde artikel werd heel vlot geleverd! Heel goede service bij ikbenmama!

Simone

Alles prima, goede communicatie. Alleen helaas niet gratis retourneren: had twee verschillende voedingsbh's besteld en heb er één teruggestuurd. Verzendkosten betalen is dan toch jammer...

Marieke

Snelle service!

Via deze site een Medela kolf besteld. De levering duurde iets langer maar hier kreeg ik meteen bericht van. Ook werd ik netje op de hoogte gehouden van de voortgang en kreeg ik de kolf 2 dagen... Via deze site een Medela kolf besteld. De levering duurde iets langer maar hier kreeg ik meteen bericht van. Ook werd ik netje op de hoogte gehouden van de voortgang en kreeg ik de kolf 2 dagen later in een mooi ingepakte doos. Achteraf nog een bestelling toegevoegd, dit was geen enkel probleem en geen extra verzendkosten. Zeer tevreden!

Jo

Bestelling noppies pyama en mamae bh

Snelle levering en mooie produkten. Site biedt veel info hierover.

w. bernart

Klantgericht

vriendelijke klantservice en correcte levertijd