Gerjanne

Voor de tweede keer mama

Alles wat je mag verwachten en zelfs nog meer!

Ik heb de Marsupi Breeze besteld en kreeg deze snel en netjes geleverd. Toen ik toch nog een vraag had, heb ik een mailtje gestuurd. Er werd supergoed mee gedacht en mijn vraag werd doorgespeeld... Ik heb de Marsupi Breeze besteld en kreeg deze snel en netjes geleverd. Toen ik toch nog een vraag had, heb ik een mailtje gestuurd. Er werd supergoed mee gedacht en mijn vraag werd doorgespeeld naar een draagconsulent, waardoor mijn zoontje en ik nog veel meer plezier weten te halen uit de Marsupi! Helemaal top!
Bij ikbenmama.nl heb je het gemak van online shoppen met de persoonlijke service van een echte winkel!

Malou

Kwaliteit en top service

Prettige winkel. Goed advies en snel reactie.

Kim

Goede keus

Sinds wij deze slaapzak gebruiken slaapt onze zoon veel beter. Hij blij, maar vooral ook wij blij!

Natalia

Super kwaliteit

Super kwaliteit en snelle levering als altijd!

Liesbeth Janssen

Wat een service!

Net iets meer dan 2 jaar geleden had ik een tas besteld bij Ikbenmama en deze was dus nu net buiten de garantie periode. Desondanks gingen ze tot het uiterste om mij toch te helpen en hebben... Net iets meer dan 2 jaar geleden had ik een tas besteld bij Ikbenmama en deze was dus nu net buiten de garantie periode. Desondanks gingen ze tot het uiterste om mij toch te helpen en hebben uiteindelijk bij de producent geregeld dat ik een nieuwe tas kreeg. Toen ik deze niet meer wilde, kreeg ik een tegoedbon waarmee ik heerlijk heb kunnen shoppen bij Ikbenmama. Pluim voor de geweldige service!

Shannen

Super! Ik bestel er zeker opnieuw!

Heel goede service, super snelle levering & heel content van de borstvoedingbh

M. Bahadir (gastouderbureau Kabouters)

Product goed alleen teleurgesteld in professinaliteit

Ik heb een kolfapparaat gekoct, Kwaliteit van de apparaat is prima alleen ik heb de kolfaparaat niet bij mijn zorgverzekering kunnen declareren omdat jullie als organisatie niet bij NVL zijn... Ik heb een kolfapparaat gekoct, Kwaliteit van de apparaat is prima alleen ik heb de kolfaparaat niet bij mijn zorgverzekering kunnen declareren omdat jullie als organisatie niet bij NVL zijn aangesloten. Ik heb hierdoor 75 euro mis gelopen.

Reactie Ikbenmama.nl:

Zoals in de review staat, de negatieve feedback komt doordat we geen lid zijn van de NVL. Dit was helaas een foutieve aanname van de mama. Omdat ze de kolf al gebruikt had, konden we deze helaas... Zoals in de review staat, de negatieve feedback komt doordat we geen lid zijn van de NVL. Dit was helaas een foutieve aanname van de mama. Omdat ze de kolf al gebruikt had, konden we deze helaas niet retour nemen.

S

Blij met mn bestelling

Prima levering, goede service.

ANNIEK Van weenen

Snelle service

Snelle service en goede kwaliteit.