Liliya

Ergopounch

Mooie, warme slaapzaak voor dit weer nu, 3,5 tog

Anouk

Ergopouch 3.5 tog: GEWELDIG!

De site geeft erg duidelijke informatie, alles wat ik wilde weten over de aankoop van een nieuwe -degelijke- slaapzak kon ik vinden.
De levering was perfect!

Rachel

Mooi ingepakt warm slaapzakje

Na een helder advies op de site heb ik voor mijn zoontje een warm slaapzakje gekozen. Ik kreeg het snel en mooi ingepakt. Het is een handig slaapzakje, fijne mouwen. In ons koude huis heeft hij nog... Na een helder advies op de site heb ik voor mijn zoontje een warm slaapzakje gekozen. Ik kreeg het snel en mooi ingepakt. Het is een handig slaapzakje, fijne mouwen. In ons koude huis heeft hij nog wel een warm pyjamaatje nodig onder de slaapzak, maar een fijn product

marije

Snel en makkelijk

Snelle en makkelijke service. Ik woon in Geneve en alles werd perfect snel afgeleverd.

Jeanne Bekink

Prima service

Doordat ik mijn bestelling mee moest nemen naar het buitenland heb ik voor de zekerheid gebeld of het inderdaad de volgende dag wel bezorgd zou worden en ik kreeg daarover nog een extra... Doordat ik mijn bestelling mee moest nemen naar het buitenland heb ik voor de zekerheid gebeld of het inderdaad de volgende dag wel bezorgd zou worden en ik kreeg daarover nog een extra bevestigingsmail, en het werd op tijd bezorgd, zeer attente klantenservice

Versteeg

Ik moest iets langer wachten dan ik had verwacht voordat het binnen was.
Maar verder was het allemaal prima en netjes.

Marcella

Fijne slaapzak en snelle levering.

Edwin

Ikbenpapa

Snelle levering. Allemaal erg gericht op mama zoals naam website al zegt :-) In 2015 bestellen papa's ook spullen!! Blij met Marsupi Draagzak, duidelijke instructievideo op site. Top!!

Juul

Bambino merino

Geweldige pyjama! Echt een aanrader, heel erg comfortabel. Verder een perfecte service van ikbenmama

l.

Mooi Assortiment

Bij Ik ben mama vind ik altijd wat ik nodig heb, goede producten, goed advies en super snel in huis.