Snelle levering en mooie producten
Al meerdere keren een bestelling geplaatst. Producten zijn van goede kwaliteit en worden met zorg en snel geleverd.
De draagzak is erg makkelijk in gebruik.
Zoals ik gewend ben van ikbenmama, is ook deze keer mijn bestelling weer snel en netjes verzonden. Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortang van je bestelling, wat ik als zeer...
snelle reacties en een fijne houding!
goede ervaringen mee!
De kwaliteit van de gekocht product is goed en de prijs was beter dan ergens anders en natuurlijk de snelle levering en mooi verpakt!
Heb hier meerdere malen aankopen gedaan. Betrouwbare site met goede adviezen en fijn assortiment. Een aankoop via deze site voelt altijd als cadeautje en goede aankoop!
De producten komen goed verpakt en volgens afspraak aan. Erg tevreden over de service!
Goede snelle klantenservice. Eerlijke kieswijzers die de drukke maar veeleisende mama enorm helpt bij het kiezen. Ga zo door!
Super snelle levering en kwalitatieve producten, leuk op de site dat je een beetje richtlijnen krijgt ivm draagdoeken en slaapzakken.