M

Snelle levering en mooie producten

Al meerdere keren een bestelling geplaatst. Producten zijn van goede kwaliteit en worden met zorg en snel geleverd.

Irene

Erg fijne draagzak

De draagzak is erg makkelijk in gebruik.

Krista

Onderdelen Medela Freestyle

Zoals ik gewend ben van ikbenmama, is ook deze keer mijn bestelling weer snel en netjes verzonden. Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortang van je bestelling, wat ik als zeer... Zoals ik gewend ben van ikbenmama, is ook deze keer mijn bestelling weer snel en netjes verzonden. Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortang van je bestelling, wat ik als zeer prettig ervaar.

PdV

Fijn, meedenken, gezellig bedrijf

snelle reacties en een fijne houding!

k

Super webshop!

goede ervaringen mee!

Natalia Z

Goede kwaliteit en de beste prijs

De kwaliteit van de gekocht product is goed en de prijs was beter dan ergens anders en natuurlijk de snelle levering en mooi verpakt!

Marleen

Fijne website, goed advies op de site, fijne producten

Heb hier meerdere malen aankopen gedaan. Betrouwbare site met goede adviezen en fijn assortiment. Een aankoop via deze site voelt altijd als cadeautje en goede aankoop!

Loba

Zeer tevreden

De producten komen goed verpakt en volgens afspraak aan. Erg tevreden over de service!

Rebecca

Topbedrijf

Goede snelle klantenservice. Eerlijke kieswijzers die de drukke maar veeleisende mama enorm helpt bij het kiezen. Ga zo door!

Vicky Coekaerts

Super :-)

Super snelle levering en kwalitatieve producten, leuk op de site dat je een beetje richtlijnen krijgt ivm draagdoeken en slaapzakken.