Dorien de waegeneer

Aankoop

Enkele weken terug kocht ik 2 mammae bh's. De website heeft een vlotte bediening. Hij is heel duidelijk. Ook de betaling liep vlot.
De verzendin gebeurde heel snel. De bh's waren perfect

Manon

Super service!

Ik heb een kolf besteld, deze was de volgende dag al bezorgd. Na een paar weken kwam ik er achter dat een van de connectors niet goed was. Na mailcontact had ik binnen een paar dagen een nieuwe... Ik heb een kolf besteld, deze was de volgende dag al bezorgd. Na een paar weken kwam ik er achter dat een van de connectors niet goed was. Na mailcontact had ik binnen een paar dagen een nieuwe connector in huis. Ze dachten erg met me mee en reageerden snel op vragen. top!

Lize

Groot fan!

snelle levering, duidelijke informatie, en goede service.

Elektische sigarettenshop

Fantastische slaapzak, ik ben er helemaal blij mee!

TOP!

Hanneloes

Ergopouch slaapzak

Fijnste webwinkel die ik ken!

Wendy

Wederom goede ervaring!

Een mooie Mammae bh besteld, deze paste helaas niet helemaal goed. Na goede hulp van Liza via de klantenservice daarna wel de goede maat toegestuurd gekregen. Retourneren ging ook naar tevredenheid!... Een mooie Mammae bh besteld, deze paste helaas niet helemaal goed. Na goede hulp van Liza via de klantenservice daarna wel de goede maat toegestuurd gekregen. Retourneren ging ook naar tevredenheid! Het terugstorten van het reeds door mij betaalde bedrag vond ik wel wat lang duren (10 dagen). Maar al met al ben ik een tevreden klant en kom ik zeker terug!

Maria Mechkova

Prima keus

Zeer tevreden over de aankoop en de service.

Camille

Swaddle

Binnen 24 uur gelever! Heel blij mee, ik bestel straks ook de grotere maat. De inbaker slaapzak werkt ontzettend goed. Eerst gebruikten we een doek voor het inbakeren van onze dochter. Maar haar... Binnen 24 uur gelever! Heel blij mee, ik bestel straks ook de grotere maat. De inbaker slaapzak werkt ontzettend goed. Eerst gebruikten we een doek voor het inbakeren van onze dochter. Maar haar handjes kwamen dan vrij snel weer tevoorschijn en hielden haar wakker. Nu slaapt ze rustig en vredig door!

Laura Jongeneel

Top!

Super snel antwoord op mijn vraag. nu snel mijn bestelling plaatsen...!