Mariel

Super!

Snelle levering! Netjes verpakt!

H Vonk

Snelle en nette levering!

Producten op voorraad, netjes verpakt (doos van artikel zelf was wel netjes maar wel heel stoffig vies van buiten), snel verzonden. Erg blij mee! Werkt ook prima voor katten ipv kinderen!

Karin

Zeer tevreden

Bestelling snel en goed ontvangen, alles is helder en wordt goed geholpen.

Tina

Zoals altijd heel tevreden!

Goede service, goede producten! Aanrader!

Myla Maaskant

Goede informatie, snelle service

Ikbenmama geeft goede en uitgebreide informatie, soms zelfs met toegevoegde video's. Het bestellen is makkelijk en de levering vlot.

Anna

Geweldig!

Goede producten die zeer snel en netjes thuis afgeleverd worden

Offerman

Medela Freestyle borstkolf

Ik heb bij ikbenmama.nl een borstkolf besteld. de website bood duidelijke info en foto's over de golfonderdelen en maatvoering van de borstschilden. Verder gemakkelijk orderen en betalen en zeer... Ik heb bij ikbenmama.nl een borstkolf besteld. de website bood duidelijke info en foto's over de golfonderdelen en maatvoering van de borstschilden. Verder gemakkelijk orderen en betalen en zeer snelle levering (1 dag). Dit alles tegen een gunstige prijs, hoewel wel verzend- en retourkosten (verbeterpunt) .

Annie

Goede ervaringen met ikbenmama

Meerdere producten afgenomen en steeds erg tevreden met levering, verpakking is duidelijk met zorg gedaan en de product en bevallen ook.

Lineke

Medela freestyle

Snelle levering, goede prijs. En veel informatie op de site om een goede keus te kunnen maken.

Suzanne

Manduca

Inmiddels ben ik al een langere tijd eigenaar van een Manduca draagzak. Zowel mijn zoontje als ik zijn ontzettend tevreden. Hij zit er heerlijk in en kan er ook lekker in slapen. Voor mij draagt het... Inmiddels ben ik al een langere tijd eigenaar van een Manduca draagzak. Zowel mijn zoontje als ik zijn ontzettend tevreden. Hij zit er heerlijk in en kan er ook lekker in slapen. Voor mij draagt het lekker. Inmiddels draag ik hem op mijn rug omdat hij wat zwaarder is geworden, maar dat draagt ook nog steeds perfect.