Elaine van Ommen Kloeke

Top!

Top website, service en advies

Darline

Louise sluitband

Louise sluitband gekocht in maat M. Ik heb getwijfeld tussen M en S. Eerste week na de bevalling zat de M perfect maar daarna was M toch tr groot, de overige 4 weken een S gedragen. Heel tevreden... Louise sluitband gekocht in maat M. Ik heb getwijfeld tussen M en S. Eerste week na de bevalling zat de M perfect maar daarna was M toch tr groot, de overige 4 weken een S gedragen. Heel tevreden over de band zelf, aangenaam gevoel dat je organen niet rondzwieren. Ik had heel snel terug een platte buik.

Femke

Goede service!

Slaapzakje had een losse naad op de schouder. Zonder problemen een nieuwe gekregen. Fijn!!

Van der Linden

Een prettige site met veel informatie

Derde keer dat ik hier een bestelling plaatste en opnieuw snel geleverd en alles naar wens.

Michelle

Prima service

Fahra Raghoebar

Bedankt voor de persoonlijke benadering!

Ik ben heel erg tevreden vooral met het contact die ik heb gehad met (Liza). Haar persoonlijke touch zorgt voor een hele fijne en vriendelijke online aankoop.

Ghielen

Slaapzakje merino wol + swaddle me

Astrid

Super snel geregeld!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis, top!
Verder super duidelijke onschrijvingen waardoor de beslissing om de drager aan te schaffen een stuk gemakkelijker werd!

Jenny

Bestelling Medusa kolf

Snelle levering, keurig verpakt.

E.Jansen

Ergopouch slaapzak

Super tevreden over de ergopouch slaapzak 1.0 tog. Onze dochter heeft er de hele zomer heerlijk in geslapen en de slaapzak ziet er nog als nieuw uit. De maat is ook super. Onze dochter paste er met... Super tevreden over de ergopouch slaapzak 1.0 tog. Onze dochter heeft er de hele zomer heerlijk in geslapen en de slaapzak ziet er nog als nieuw uit. De maat is ook super. Onze dochter paste er met 12 maanden prima in en kan hem volgend jaar zeker ook nog dragen. Heel prettig, aangezien de prijs wel pittig is. Aangezien het weer wat kouder wordt, ga ik weer een ergopouch slaapzak voor de winter bestellen.