A.

Tevreden klant

Hartstikke blij met deze site. Ik bestelde in de avond en mijn pakketje werd de volgende dag geleverd. Ik zal hier zeker weer bestellen!

Ruim overzichtelijk assortiment

Overzichtelijke website, ruim assortiment. Makkelijk mailcontact bij vragen.

Anna

Beter dan verwacht

Snelle levering en reactie per mail.
Snelle levering en reactie per mail.
Desperate zending heb ik namelijk retour gestuurd, want de maat zat niet goed. Toen heb ik jullie hierover gemaild em kreeg ik snel een reactie. De nieuwe bestelling was ook snel in huis.

Josan

Goede service

Goede service en supersnelle verzending

Katrien

Erg goede service.

Ik kocht een wompat draagzak. Vragen over de maat werden vlot en goed beantwoord. Ik kreeg vooraf foto's van de draagzak die ik wou doorgestuurd. Ook de verzending ging erg vlot. Bedankt voor de... Ik kocht een wompat draagzak. Vragen over de maat werden vlot en goed beantwoord. Ik kreeg vooraf foto's van de draagzak die ik wou doorgestuurd. Ook de verzending ging erg vlot. Bedankt voor de prima service en prachtige drager!

P van Wezel

Bambino merino slaapzak

Goede slaapzak van fijn materiaal, het materiaal ademd goed waardoor de kleine niet gaat zweten. De sluiting oo de schouders vind ik ook fijn, hierdoor blijft de slaapzak beter op zijn plaats.... Goede slaapzak van fijn materiaal, het materiaal ademd goed waardoor de kleine niet gaat zweten. De sluiting oo de schouders vind ik ook fijn, hierdoor blijft de slaapzak beter op zijn plaats. Alleen jammer dat ze er niet met mouwen zijn.

Elaine

Movie producten, goede reviews en top service

De reviews over de voedingsBHs zijn erg nuttig (ook de maatwijzer). Daardoor heb ik een prachtige Mammae BH kunnen kopen die borstvoeden niet alleen handig en discreet maakt, maar ook erg elegant en... De reviews over de voedingsBHs zijn erg nuttig (ook de maatwijzer). Daardoor heb ik een prachtige Mammae BH kunnen kopen die borstvoeden niet alleen handig en discreet maakt, maar ook erg elegant en sexy zijn. Service was erg snel en goed verzorgd.

Marleen

Fijne producten, goed advies, vriendelijke en snelle service

Kwaliteitsspullen, goede omschrijving die helpt bij het maken van een keuze. Bij vragen krijg je snel en vriendelijk antwoord. Snelle levering.

Rogier Neefe

Ook voor papa's prima winkel, scherpe prijs

Aankoop van product ("slaapschaap") simpel, snel geleverd en dat alles tegen een scherpe prijs. Prima service dus!

Hanneloes

Ergopouch 0.3

Hele snelle levering. Door de goede beschrijving een goede keus in slaapzak kunnen maken.