darline

Sluitband louise mother wear

heel tevreden over de sluitband louise van mother wear. Vanaf de dag na de bevalling 3 weken gedragen. Ik vond het aangenaam (heel flabberende buik en rondzwierende organen) dragen.
Ik kocht...
Ik kocht op deze site maat M, ik had thuis al maat S liggen en die was net ietsje te klein. Ik vond het verschil tussen S en M wel groot, M was eigenlijk na enkele dagen al te groot. Maar op zich heel tevreden over het product!

Michelle Leeuwis-Bouwman

Snelle levering, goedkoop in prijs

Erg tevreden over de snelle levering! Heb via de site de medela kolf aangeschaft nadat bleek dat ikbenmama.nl deze voor een scherpe prijs aanbood!

Sanne

Tevreden

Ik heb bij ikbenmama een draagvlak besteld. De volgende dag was hij al binnen, heel prettig was dat. Met het warme weer heb ik hem nog niet heel vaak kunnen gebruiken, maar ben tot nu toe erg... Ik heb bij ikbenmama een draagvlak besteld. De volgende dag was hij al binnen, heel prettig was dat. Met het warme weer heb ik hem nog niet heel vaak kunnen gebruiken, maar ben tot nu toe erg tevreden, mijn zoon vind hem ook heerlijk. Minpuntje was dat de draagvlak niet helemaal schoon was toen ik hem kreeg. Het was net alsof hij een keer nat was geweest en toen opgeruimd, alsof het weer er een beetje in zat. Gelukkig kreeg ik dit met een nat doekje schoon en zie je er nu niets meer van.

Boudie

Zeer goede service van deze leuke webwinkel

Erg snelle en goede behandeling van vragen over producten.

Hilde Van Damme

Zeer tevreden

Snelle levering en proper ingepakt

Esther

Goede producten en snelle service

Via ikbenmama.nl een Freestyle borstkolf besteld, die zeer snel geleverd is.
Bovendien contact gehad met de zeer vriendelijke klantenservice via mail.
Erg tevreden dus!

Juliet

Perfect!

Perfecte snelle levering en prachtige producten met een goede advieswijzer.

marjolein

Ergopouch slaapzak

snel geleverd, top product, leuk verpakt

Lotte

Snelle service, mooie producten

Snelle service, mooie producten.

Cindy

Slaapzakje ergopouch 0,3 tog

Bestelling van ikbenmama zoals gewoonlijk heel snel ontvangen en altijd
leuk om uit te pakken.

Bestelling van ikbenmama zoals gewoonlijk heel snel ontvangen en altijd
leuk om uit te pakken.

Ergopouch is niet goedkoop maar ik ben fan! Slaapzakje is geweldig. Superdun en heerlijk zacht. Bij hele warme nachten gewoon lekker met luiertje in slaapzak zodat het lekker beetje behaaglijk voelt. Mijn zoontje voelt van zichzelf snel klam maar zijn temperatuur blijft lekker in het slaapzakje. Echt een aanrader!

Zoals ik ook al eerder heb geschreven zijn de andere slaapzakken 1tog en 3,5tog ook super!!