Marijke Nuchelmans

Draagzak voordelig en gemakkelijk besteld

Via ikbenmama.nl heb ik gemakkelijk en voordelig een draagzak (Beco Soleil) besteld en ik ben tevreden over het product en de levering.

José

Ergopouch en Positie- en Draagjas Padded Zwart

Ik gebruik de Ergopouch hier nu al een paar jaar en ze blijven mijn favoriet, de slaapzakken zijn mega fijn in gebruik mijn kleintje en ik willen niet anders meer ik heb zelf de 0,3 / 1,0 / 3,5... Ik gebruik de Ergopouch hier nu al een paar jaar en ze blijven mijn favoriet, de slaapzakken zijn mega fijn in gebruik mijn kleintje en ik willen niet anders meer ik heb zelf de 0,3 / 1,0 / 3,5 tog ?? en natuurlijk het slaapvestje erbij ideaal!
Ik heb nu ook de Positie- en Draagjas Padded Zwart sinds december 2014 en deze bevalt ook super zit heerlijk makkelijk in gebruik en ideaal in combinatie met de draagzak te gebruiken ! En daarbij komt nog de super snelle levering ! ????????????

Marielle

Vernieuwende webwinkel

Vernieuwende producten
Duidelijke informatie
Fijn dat de producten beoordeeld zijn door ikbenmama
Assortiment mag nog wat uitgebreider
Snelle bezorging

Yola

Snel en goed

Snelle, goede service & prima marktconforme prijs

Busstra

Voorlichting over slaapzak had vollediger moeten zijn

Het bedrijf is een klantgericht bedrijf.
Daarom voor de aanschaf van mijn dure slaapzak gebeld met ikbenmama ivm advies.
Het gesprek was super en erg klantvriendelijk. Mijn slaapzak was...
Het bedrijf is een klantgericht bedrijf.
Daarom voor de aanschaf van mijn dure slaapzak gebeld met ikbenmama ivm advies.
Het gesprek was super en erg klantvriendelijk. Mijn slaapzak was uitverkocht maar mbv de medewerkster ervoor gezorgd dat ik mail zou krijgen. Dit gebeurde ook. Echter toen ik de juiste maat in mijnwunkelmandje deed en ging betalen kwam ik er pas achter dat dee maat dik tien euro duurder was. Ik vind het niet netjes dat ik hier niet op geattendeerd was. Terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik 50 euro veel geld vond was deze slaapzak zelfs zestig euro. Nu ik de slaapzak in gebruik heb valt hij ook nog eens tegen. Ik had in eerste instantie de vipsleeper gekocht bamboo. Top slaapzak maar wilde er nog een dunne naast. De mevrouw van het gesprek zei dat de ergopouch met een nog lager tog waarde echt wel ademender was en zijn geld meer dan waard was. Dit blijft in de praktijk echter niet. Ik merk geen verschil en vind eigenlijk de vipsleeper zelfs fijner. Achteraf liever tweede vipsleeper gekocht. Ik had daar zelfs twee bijna van kunnen kopen.

Darline

Baby Merino slaapzakjes baby

ons dochtertje is nu 1 weekje oud, we gebruiken iedere avond het slaapzakje. Lekker zacht voor haar tere huidje en heel gemakkelijk om 's nachts pampertjes te verversen. Ook ideaal tijdens het geven... ons dochtertje is nu 1 weekje oud, we gebruiken iedere avond het slaapzakje. Lekker zacht voor haar tere huidje en heel gemakkelijk om 's nachts pampertjes te verversen. Ook ideaal tijdens het geven van flesjes; valt ze te snel in slaap, hop even het slaapzakje omhoog zodat haar voetjes wat frisser krijgen en na het flesje gewoon terug naar beneden en kan ze lekker in slaap vallen zonder dat je nog aan haar kleertjes moet prutsen.
Ik bestel er nog eentje.

Wendy

Fijne webwinkel!

Via de mail heb ik een vraag gesteld over de bh die ik graag wilde bestellen. Ik kreeg heel snel reactie en ook een reactie waarmee ik goed werd geholpen. Top service dus!

Irene

Goede informatie en snelle levering.

Monique

Top!

Mooie, duurzame producte en een snelle en correcte afhandeling van de levering.

Parisa

Top service en uitstekende informatie

Ik heb al twee keer besteld bij Ikbemama.nl en de derde bestelling zit er ook aan te komen! De informatie op de website is heel duidelijk en heeft mij geholpen bij de keuze voor een inbakerzak. Ik... Ik heb al twee keer besteld bij Ikbemama.nl en de derde bestelling zit er ook aan te komen! De informatie op de website is heel duidelijk en heeft mij geholpen bij de keuze voor een inbakerzak. Ik heb zoveel andere sites gelezen maar ik kwam er niet uit totdat ik op de site van Ikbenmama terecht kwam. Na de bestelling heb ik contact gehad over een vertraging bij Postnl en daar werd ook direct achteraan gegaan. Kortom top site!