Esther van de Vreede

Prima service en duidelijke informatie!

De site is overzichtelijk en staat vol bruikbare informatie over de producten om de keuze te vergemakkelijken. De service is prima en ook het retourneren van producten verloopt prima. Aanrader!

Marjolein

Zoals altijd weer goed geregeld!

Prima service, zoals altijd weer supersnel verzonden (ik had het pakketje nog niet eens verwacht en toen was het er al). Dank!

Sanne Duman-Lubberding

Goede service!

Bestellen via de website gaat eenvoudig, hoewel de artikelen niet altijd eenvoudig terug te vinden zijn, zelf wanneer je weet wat je wil hebben (via de filteropties). Soms komen er geen matches uit... Bestellen via de website gaat eenvoudig, hoewel de artikelen niet altijd eenvoudig terug te vinden zijn, zelf wanneer je weet wat je wil hebben (via de filteropties). Soms komen er geen matches uit terwijl die er wel zouden moeten zijn, omdat het product op andere manieren wel terug te vinden is. Het bestelproces verloopt verder soepel, het is fijn dat van te voren al overduidelijk is wat de bezorgkosten zullen zijn. Ik was aangenaam verrast dat ik het artikel super snel in huis had, het was mooi en degelijk verpakt.

Sodo

Goede service

Prachtige verpakking, goede site, sneller service, prettige e-mails! Voortaan bestel ik hier al mijn slaapzakjes voor m'n dochter.

C.T.

Precies wat je mag verwachten van een webwinkel

Marsupi draagzak aangeschaft. Laat in de middag besteld en de volgende dag al in huis! Perfect dus

k

Top!

snelle service

L.

Uitstekende levering en fijne producten

Al vaker heb ik bestellingen ontvangen van ikbenmama.nl en altijd keurige levering in een goed verpakt pakket. Ook op vragen (via e-mail) wordt snel en enthousiast gereageerd.

Josine

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Ze verkopen alleen artikelen waar ze zelf achter staan en geven al hun keuze aan. Zelf had ik een vraag, daar is goed op ingegaan en er kwam een duidelijk... Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Ze verkopen alleen artikelen waar ze zelf achter staan en geven al hun keuze aan. Zelf had ik een vraag, daar is goed op ingegaan en er kwam een duidelijk antwoord. Ook de verzending is prima gegaan.

saskia

Prima bezorging en product naar wens

Miriam Mennes

Mammae Plus Taupe Voedingsbh

Ik zoek niet meer naar de website waar ik het goedkoopst kan kopen, maar weet dat ik bij ikbenmama.nl de beste producten kan kopen voor moeder en kind. Uitgebreide informatie, handige keuzehulpen,... Ik zoek niet meer naar de website waar ik het goedkoopst kan kopen, maar weet dat ik bij ikbenmama.nl de beste producten kan kopen voor moeder en kind. Uitgebreide informatie, handige keuzehulpen, duidelijke objectieve filmpjes. Ik ben fan.

De bh die ik bij deze koop heb aangeschaft koop ik voor de tweede keer, omdat de eerste zo goed bevallen is. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Eindelijk een voedingsbh die mooi staat onder kleding. Voldoende ondersteuning geeft, en heel fijn in het gebruik met voeden. Zit baby niet in de weg en erg discreet. Ik gebruik ze in verband met de beugel niet in de eerste weken na de bevalling. Maar met name wanneer je weer aan het werk moet, is deze bh, vooral voor dames met een grotere cup, een must! En hij ziet er ook nog eens mooi uit.