Nathalie

Goeie producten en goeie service

Twee voedingsbeha's besteld, en snel ontvangen. De bh's zijn goede pasvorm en redelijk geprijsd

Hanneke

Manduca

Snelle levering en goed product

Pauline

Fijn bakerzakje!

Supersnel het bakerzakje Puckababy mini ontvangen voor een scherpe prijs. Het is een zacht stofje en zit niet te strak. Het doet ook wat het beloofd, onze dochter slaapt er heerlijk in!

Conny

ErgoPouch Quilted Slaapzak (3,5 en 2,5 TOG)

De ErgoPouch is echt de meest fantastische slaapzak voor je kleintje. In de winter heb ik de ErgoPouch 3,5 TOG gekocht. En vanaf het moment dat we die zijn gaan gebruiken slaapt onze lieve schat de... De ErgoPouch is echt de meest fantastische slaapzak voor je kleintje. In de winter heb ik de ErgoPouch 3,5 TOG gekocht. En vanaf het moment dat we die zijn gaan gebruiken slaapt onze lieve schat de hele nacht door. Voor het voorjaar en najaar heb ik daarom ook de 2,5 TOG aangeschaft. Wat direct aan deze slaapzakken opvalt is de goede pasvorm. Het sluit goed aan en ondanks dat de slaapzak qua lengte nog wel even meekan, kan ze er super in slapen.
Ikbenmama.nl heeft wat betreft ook de beste collectie slaapzakken. Verder zeer vriendelijke en goed service. Ook de levering naar België is top. Het pakketje was er binnen 2 dagen.

Liset Ford

Snel in huis

We wilden snel beginnen met het inbakeren van onze zoon. Door de snelle service van ikbenmama.nl hadden we het inbakerzakje snel in huis.

Jacqueline

Ergococoon inbakerzakje

Een heel fijn, makkelijk en comfortabel zakje. Waarbij het gat voor de armpjes groot genoeg is om de armpjes er makkelijk doorheen te en uit te halen. En een rits die aan twee kanten open kan, zodat... Een heel fijn, makkelijk en comfortabel zakje. Waarbij het gat voor de armpjes groot genoeg is om de armpjes er makkelijk doorheen te en uit te halen. En een rits die aan twee kanten open kan, zodat het zakje aan kan blijven als je bijv. een luier moet verschonen. En zulk zacht materiaal!

E van mansfeld

Goede info op de site en nelle levering.

Duidelijke en overzichtelijke site, goede informatie bij de producten!

Maria

Voor mijn zoon van bijna 2 jaar heb ik een pyjama van Ergopouch in maat 3 besteld omdat hij vrij groot is voor zijn leeftijd. Pyjama was groot.
Ergopouch Pyjama Bamboe Moose pyjama voor 3...
Ergopouch Pyjama Bamboe Moose pyjama voor 3 jaar is echt voor kinderen van 3 jaar.
Verder heel tevreden met het Bambino Merino Peuter Slaapzakje Sage

voor het eerst was ik een beetje teleurgesteld dat ik geen reactie mocht ontvangen van Ik ben mama op mijn navraag over de maat welke ik moest bestellen.
Verder was de order prima afgehandeld.

Heleen Bos

Goede service

Prima! Duidelijke website, ik had de ergopouch snel in huis

Charlotte Haasnoot

Gewoon snel en goed geleverd.