Goeie producten en goeie service
Twee voedingsbeha's besteld, en snel ontvangen. De bh's zijn goede pasvorm en redelijk geprijsd
Snelle levering en goed product
Supersnel het bakerzakje Puckababy mini ontvangen voor een scherpe prijs. Het is een zacht stofje en zit niet te strak. Het doet ook wat het beloofd, onze dochter slaapt er heerlijk in!
De ErgoPouch is echt de meest fantastische slaapzak voor je kleintje. In de winter heb ik de ErgoPouch 3,5 TOG gekocht. En vanaf het moment dat we die zijn gaan gebruiken slaapt onze lieve schat de...
We wilden snel beginnen met het inbakeren van onze zoon. Door de snelle service van ikbenmama.nl hadden we het inbakerzakje snel in huis.
Een heel fijn, makkelijk en comfortabel zakje. Waarbij het gat voor de armpjes groot genoeg is om de armpjes er makkelijk doorheen te en uit te halen. En een rits die aan twee kanten open kan, zodat...
Duidelijke en overzichtelijke site, goede informatie bij de producten!
voor het eerst was ik een beetje teleurgesteld dat ik geen reactie mocht ontvangen van Ik ben mama op mijn navraag over de maat welke ik moest bestellen.
Verder was de order prima afgehandeld.
Prima! Duidelijke website, ik had de ergopouch snel in huis
Gewoon snel en goed geleverd.