Renate Sabel

Perfecte service!

Nadat het embleem van het net gekochte ergobaby inbakerslaapzakje losliet (eerste keer dat onze zoon hem aanhad) meteen per mail contact gezocht. Binnen een uur al een heel prettige mail met verzoek... Nadat het embleem van het net gekochte ergobaby inbakerslaapzakje losliet (eerste keer dat onze zoon hem aanhad) meteen per mail contact gezocht. Binnen een uur al een heel prettige mail met verzoek om foto. Nadat ik deze had verzonden de volgende dag al bericht dat een nieuw slaapzakje opgestuurd was! Ons zakje konden we terugsturen na ontvanhst van de nieuwe zodat we niet zonder zouden zitten. Nadat zij het zakje op de fout hadden gecheckt zelfs de verzendkosten teruggekregen. Geweldig opgelost, perfecte service en een heerlijk slaapzakje!

Danielle

Ik ben ook mama ;)

Prima producten! Ook de site werkt erg prettig en als er een product niet op voorraad is, krijg je een mailtje zodra het wel weer op voorraad is.
Ook de snelle levering is super fijn :)

FV

Top!

Snelle persoonlijke service, cadeaubon was een leuk cadeau als je niet exact weet wat iemand wil hebben!

Stees

Merino slaapzak

Snelle verzending.

Chao

Boba G4 babydrager

Snelle levering en zeer tevreden met de boba 4g baby drager. Nadat de vorige gestolen was (ook gekocht via ikbenmama) tijdens een bezoek aan de Efteling meteen een nieuwe besteld bij ikbenmama. Het... Snelle levering en zeer tevreden met de boba 4g baby drager. Nadat de vorige gestolen was (ook gekocht via ikbenmama) tijdens een bezoek aan de Efteling meteen een nieuwe besteld bij ikbenmama. Het model van 2015 is zelfs nog iets beter voor het dragen van de baby op de rug vanwege de verstevigde randen aan de schouderbanden.

Aly Beugeling

Prima service

Super snelle reactie en verzending. ook kreeg ik een prima advies inzake het kiezen van de juiste slaapzak. Helemaal top!

Nathalie

Prachtig en snel!

Prachtige producten, snelle levering en altijd een snel en vriendelijk antwoord op vragen. Ik ben (een heel blije) mama!

Window

Draagzak

Netjes verpakt en snel geleverd.

ErgoCocoon Inbakerzakje 1.0 maxi

Sinds onze kleine schat dit inbakerzakje draagt, wordt ze 's nachts niet meer wakker door haar wapperende armpjes en slaapt ze door totdat ze gevoed wilt worden. Het inbakerzakje is van zeer goede... Sinds onze kleine schat dit inbakerzakje draagt, wordt ze 's nachts niet meer wakker door haar wapperende armpjes en slaapt ze door totdat ze gevoed wilt worden. Het inbakerzakje is van zeer goede kwaliteit; gevoerde me zacht badstof en aan de buitenkant een schattige print. Een aanradertje voor baby'tjes die onrustig slapen of hazenslaapjes doen overdag.

Muriel

Manduca baby draagzak

We zijn ontzettend tevreden van onze Manduca baby draagzak die we een tijdje geleden bij Ikbenmama.nl aankochten. Inmiddels hebben we al drie weken rond gereisd in Portugal met onze zoon van 1 jaar... We zijn ontzettend tevreden van onze Manduca baby draagzak die we een tijdje geleden bij Ikbenmama.nl aankochten. Inmiddels hebben we al drie weken rond gereisd in Portugal met onze zoon van 1 jaar in de draagzak. Heerlijk!
Nadat we besteld en betaald hadden kregen we ons pakje na enkele dagen per post thuis bezorgd. Mooi en met zorg verpakt, een uitstekende service! Ik wil zeker nog winkelen bij Ikbenmama.nl.