Miriam M.

Ik ben fan van ikbenmama.nl

Ik vind het vooral ontzettend fijn van deze webwinkel dat als je hier iets koopt, je er op kunt vertrouwen dat het een product is wat het beste voor je kindje en jezelf is. Niet omdat het een hype... Ik vind het vooral ontzettend fijn van deze webwinkel dat als je hier iets koopt, je er op kunt vertrouwen dat het een product is wat het beste voor je kindje en jezelf is. Niet omdat het een hype is. Alles is getest op duurzaamheid, ergonomie, veiligheid en praktisch. Draagzakken, draagdoeken, voedingsbh's: alles bevalt super! De filmpjes, de reviews, de kieswijzers: precies wat ik nodig heb om me een weg te banen in alle mama en baby producten.

Janse

Ergopouch 3,5 Tog 12-36 maanden

Al meerdere slaapzakjes 2-12 maanden (0,3 en 3,5 Tog) van Ergopouch gekocht. Fijne slaapzakken!
Dus ook de 3,5 Tog voor 12-36 maanden gekocht. Helaas gaat de katoenen vulling klitten/plakken na het wassen. Wel de tip gekregen om de slaapzak met drie tennisballen in de droger te doen. Dit hielp wel een beetje maar ben toch veel minder tevreden over deze slaapzak. Gelukkig komt de zomer en is het weer tijd voor slaapzakken zonder vulling.

Darline

Bambino Merino slaapzakje (roze/wit strepen)

heel zacht slaapzakje. Ideaal dat je de armopening smaller kan maken, ideaal voor fijne armpjes.
gemakkelijk te wassen, daarna even laten drogen en terug klaar voor gebruik.
snelle...
gemakkelijk te wassen, daarna even laten drogen en terug klaar voor gebruik.
snelle levering, jullie zijn mijn favoriete webshop!!!

Maite

Babyspullen met een plus

Ben al een paar jaar vaste en tevreden klant. Fantastisch assortiment, babyspullen met een plus, superservice.

Hanneke

Tevreden

Onze bestelling werd vlot geleverd en de communicatie verliep prettig.

Marijke

Fijn bedrijf met super spulletjes!

Wij zijn helemaal weg van de slaapzakjes van ergopouch, alleen hier te verkrijgen. Vooral die met de dichtritsbare beentjes zijn een hit hier thuis!

Brenda

Brenda

Ik ben erg tevreden met de producten, de informatie, en de afhandeling. Ik kan iedereen de website aanbevelen.

Hanna

Prima!

Duidelijke website, breed assortiment en gratis levering vanaf 30 euro!

Leny

Bednest + bio matras

Snelle levering en ik ben erg tevreden over de bednest cosleeper. Het is super handig dat je je kindje snel kunt pakken om te voeden voordat het begint te huilen omdat je zo dichtbij slaapt. De bio... Snelle levering en ik ben erg tevreden over de bednest cosleeper. Het is super handig dat je je kindje snel kunt pakken om te voeden voordat het begint te huilen omdat je zo dichtbij slaapt. De bio matras voelt een stuk steviger dan de matras die oorspronkelijk bij de bednest hoort.

Eveline

ErgoPouch slaapzakjes

Ik heb al twee slaapzakjes van ergopouch besteld en beide zijn ze super! De kwaliteit is super en zelf na herhaaldelijk wassen, blijven ze mooi. Onze dochter slaapt er heerlijk in en nu ze 12... Ik heb al twee slaapzakjes van ergopouch besteld en beide zijn ze super! De kwaliteit is super en zelf na herhaaldelijk wassen, blijven ze mooi. Onze dochter slaapt er heerlijk in en nu ze 12 maanden is, past ze niet meer in het zakje tot 12 maanden en bestellen we de volgende slaapzak van ergopouch.