Nikki

Goede levering! Product voldeed helaas niet aan verwachting.

Product werd snel geleverd. Helaas was de stof van de inbakerzak zodanig soepel dat het zijn functie verloor. Mijn zoontje van 11 weken presteerde het zelfs om zicht onder zijn dekentje helemaal... Product werd snel geleverd. Helaas was de stof van de inbakerzak zodanig soepel dat het zijn functie verloor. Mijn zoontje van 11 weken presteerde het zelfs om zicht onder zijn dekentje helemaal naar het hoofdeinde te wurmen. En ook met zijn handjes kon hij zichzelf in het gezicht slaan. Uiteindelijk dus zonde van 66,- euro.

Daphne Brouns

Manmae voedings BH

Duidelijke omschrijving van het artikel en een goede verwijzing naar een maattabel zodat he zeker weten de juiste maat besteld.
Minpuntje is: dat ik bij de BH geen katoenen (bijpassende)...
Minpuntje is: dat ik bij de BH geen katoenen (bijpassende) zoogkompressen gekregen heb! Op andere sites bieden ze dit wel aan tegen dezelfde verkoopprijs

Piek

Draagdoek ten slen

Freya

Geweldig!

Wat een leuke website en wat een geweldige klantenservice!! Bij vragen ontvang je de dag zelf nog een persoonlijk en zeer vriendelijk antwoord!
Echt geweldig!

Veldhuis

Goede en snelle service

Bestellingen worden snel en goed verwerkt! Ook aandacht voor verpakking. Weliswaar niet ingepakt als cadeautje, maar wel netjes en mooi verpakt thuis afgeleverd :-)

Hanneke

Goede communicatie en snelle levering

S middags besteld en de volgende dag al in huis! Via de mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken, allemaal uitstekend dus!

Janneke offerman

Mooie bobuxslofjes

Snel bezorgd, mooi ingepakt, goed product

Lindsey

Snel, netjes en fantastisch mooie producten

Al twee keer een ergococoon inbakerzakje besteld.
Al twee keer een ergococoon inbakerzakje besteld.
Met dit fijne slaapzakje is het gelukt om de puckababy te ontwennen. De kwaliteit is echt top! Heerlijk zacht, stretch en blijft mooi na wassen.

Duidelijk website met uitleg van de producten. Snelle levering (volgende dag), net pakketje (leuk verpakt).

Ik kom zeker nog eens wat bestellen.

Alina

Super service

Ik ben een zeer tevreden klant

Sandra Tromp

Prima webshop!

Snelle levering, alles was goed.