Anna

Positieve ervaring

Snelle levering. Handige site.

Anneke

Verzorgde en snelle levering

Niks op aan te merken behalve dan dat alles keurig verpakt en snel thuis werd afgeleverd! Zo hoort het en nogmaals bedankt!

annika

Vlot en goed

A

Voedings bh

Snelle en zorgvuldige verzending! Erg fijn.

Ria Paulus

Fantastisch!!!

Het was een kado voor mijn zwangere dochter dus hoe de draagzak bevalt kan ik niet zeggen. De bezorging was supersnel dus vandaar fantastisch!

Cynthia

Inmiddels een tevreden vaste klant!

Een fijne snelle service en goed advies wanneer je een vraag hebt.

Marina Reijn

Ergopouch en bobux

Goede producten en service. De aftersales service is ook zeer correct.

Ooijevaar

Zeer tevreden

Ook bij tweede keer bestellen, zeer tevreden. Producten snel geleverd, netjes verpakt en omschrijving vam producten accuraat. Deze website is een aanbeveling!

Mandy

Goede Service!

Ik had een artikel gekocht dat een paar dagen later in de aanbieding zou komen. Een medewerkster van het bedrijf heeft zelf contact met me opgenomen en me alsnog dezelfde korting aangeboden. Dat... Ik had een artikel gekocht dat een paar dagen later in de aanbieding zou komen. Een medewerkster van het bedrijf heeft zelf contact met me opgenomen en me alsnog dezelfde korting aangeboden. Dat noem ik nou klantvriendelijk!

Michelle

Één en al lof

Overzichtelijke en klantvriendelijke website, diversiteit in producten, snelle levering, en bij vragen vaak direct al antwoord! Dus niets anders dan positiviteit voor ikbenmama.nl!