Loïs

Uitstekend

Snelle levering, mooi ingepakt.

Linda Drijver

Zeer snel!

Ik verbaas me altijd over de zeer snelle verzending, andere webwinkels adverteren met 'vandaag besteld morgen in huis', maar ikbenmama.nl is de enige die dit ook echt waarmaakt.

I. van Haaften

Prima service

Product snel in huis en bevalt goed, goede communicatie, kan het alleen maar aanbevelen!

Maartje

Sleeping wings

Ik heb de sleeping wings besteld om onze zoon te ontbakeren. Helaas helpen ze niet. Hij is niet gewend om met zijn armen omhoog te liggen en kon er dus niet mee in slaap vallen of slapen.

francisca vos

Service

Nadat er iets fout was gegaan is de drager weer snel verzonden er was over de mail goed contact of hoe en wat kwa de verzending

M. Seijben

Super tevreden!!

Mooie, leuke en kwalitatief goede producten. Ook snel en goed advies. Heel tevreden en één van mijn favoriete webwinkels.

Moniek

Een goede webwinkel

Een goede webwinkel: duidelijke omschrijving van producten met aanvullende informatie en snelle levering.

Gaby

Fijne site, veel info over draagzakken, snelle bezorging

Die filmpjes over de draagdoeken zijn erg fijn. De site is overzichtelijk en makkelijk. En de bezorging snel. Alleen jammer dat de draagdoek die ik heb besteld een paar weken later in vele andere... Die filmpjes over de draagdoeken zijn erg fijn. De site is overzichtelijk en makkelijk. En de bezorging snel. Alleen jammer dat de draagdoek die ik heb besteld een paar weken later in vele andere kleuren beschikbaar kwam. Dat is jammer, maar niks aan te doen

elvera erkamp

Super service en het product super goed

Heel goeie service en zeer vriendelijk komen je ook echt tegenmoet

Liana

Redding

Door de aankoop van de Inbakerzak via ikbenmama hebben wij veel rustige nachten gehad. Super goed artikel