Nathalie sfirrsis

Super webshop!!

Heel goede webshop. Leuk assortimznt. Super service. Snelle verzending en behulpzame mensen!

W. de Visser

Prima product en service

Als altijd snelle levering en goed product ontvangen: de dikste slaapzak van ergopouch, 3,5 tog, met mouwen! We hebben diverse winterslaapzakken, bijv ook de puckabag. Tevreden daarover maar toch... Als altijd snelle levering en goed product ontvangen: de dikste slaapzak van ergopouch, 3,5 tog, met mouwen! We hebben diverse winterslaapzakken, bijv ook de puckabag. Tevreden daarover maar toch twijfels over de dikte. Zeker toen zoonlief bij kou ' s nachts weer wakker was. Deze ergopouch voelt inderdaad dikker dan al onze andere slaapzakken. Eindelijk! We zijn er blij mee. De nachten gaan weer goed. Of dat door de slaapzak komt, zullen we nooit zeker weten; om dat te vertellen is hij nog te jong.

Ivette

Fijne webshop, mooie producten!

Wat is het heerlijk om bij ikbenmama te shoppen! Goede uitleg over producten en daarnaast bieden de kieswijzers een duidelijk overzicht van een bepaalde productgroep. Dat maakt het kiezen een stuk... Wat is het heerlijk om bij ikbenmama te shoppen! Goede uitleg over producten en daarnaast bieden de kieswijzers een duidelijk overzicht van een bepaalde productgroep. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

Rianne

Super goede en snelle service

Ik twijfelde tussen twee slaapzakjes van ergopouch, heb advies gevraagd en kreeg zeer snel reactie met duidelijke uitleg en goed advies. Pakket werd snel geleverd, fijn! Oom na de verkoop nog goede... Ik twijfelde tussen twee slaapzakjes van ergopouch, heb advies gevraagd en kreeg zeer snel reactie met duidelijke uitleg en goed advies. Pakket werd snel geleverd, fijn! Oom na de verkoop nog goede service gehad, snel gereageerd en goed opgelost. Ik ben heel tevreden over ikbenmama, zal hier blijven shoppen en iedereen aanraden.

Bianca

Favoriete website.

Zoals gewoonlijk snelle levering en goede service!

Marjolein

Fijne webshop, snelle bezorging

Erg fijne webshop en snelle bezorging. De communicatie was prima.

Barbara

Weer geweldig!

Mooi product. Goede kwaliteit. Supersnelle bezorging.

Chantal Biemans

Zeer tevreden

Gebruik kunnen maken van de Puckababy actie, waar andere webwinkels het onderste uit de kan proberen te halen, geeft Ikbenmamma.nl naast haar Eigen portemonnaie ook om die van haar klanten

Gül

Superservice

De voedingsbeha was een maat te groot en door alle drukte waren de twee weken waarin het retour gedaan moest worden al verstreken. Voor de zekerheid gemaild en er werd erg schappelijk mee omgegaan,... De voedingsbeha was een maat te groot en door alle drukte waren de twee weken waarin het retour gedaan moest worden al verstreken. Voor de zekerheid gemaild en er werd erg schappelijk mee omgegaan, ik mocht het alsnog retour doen. Begripvol, fijn!

Claire

Kolfapparaat besteld bij Ikbenmama

Ik heb een medela kolfapparaat besteld bij Ikbenmama.nl maar de inhoud van de doos klopte niet. Mijn mail werd onmiddellijk beantwoord en na een paar dagen werden de missende onderdelen thuis... Ik heb een medela kolfapparaat besteld bij Ikbenmama.nl maar de inhoud van de doos klopte niet. Mijn mail werd onmiddellijk beantwoord en na een paar dagen werden de missende onderdelen thuis geleverd. Prima service dus! Over het kolfapparaat ben ik ook heel tevreden (Medela Freestyle).