Annet van Rosmalen

Het bestelproces, was helder en duidelijk

Mij viel op, dat ik persoonlijk werd benaderd, omdat door de kerstdrukte, mijn bestelling wat langer ging duren. Dat vond ik een prettige gewaarwoording

Timour Matthys

Heel aangenaam, tijdens de onvoorziene vertraging owv kerst en de lockdown was de communicatie helder en persoonlijk.

Persoonlijke communicatie

Van Ham

Op de site zelf was alles heel duidelijk terug te vinden. Ik had een vraag over een promo en kreeg metteen antwoord van een heel vriendelijke vrouw. Ook de aankoop en de levering verloop erg vlot.... Op de site zelf was alles heel duidelijk terug te vinden. Ik had een vraag over een promo en kreeg metteen antwoord van een heel vriendelijke vrouw. Ook de aankoop en de levering verloop erg vlot. Hier bestel ik zeker nog een keer!

Vriendelijke en persoonlijke service.
Heel snelle en corecte communicatie.
Levertermijn werd opgevolgd en was heel snel.

Richelle van Aalst

Ik heb de draagzak opgehaald zodat ik direct advies kon krijgen over de juiste wijze van dragen.

Goed en eerlijk advies en zijn zeer klantvriendelijk.

Alicia Schuurman

Via een andere site besteld, snelle levering

Was een productie fout, niet de schuld van ikbenmama. Werd snel en netjes opgelost.

Faiza Eaisaouiyen

Fijn!

Persoonlijk berichtje op factuurbewijs

Marie-Joe

Snel en gemakkelijk. Ben super tevreden!

Duidelijke site, goede verwerking van de betaling en verrassend snel bezorgd. Ook de persoonlijke notitie op de pakbon vond ik erg attent en hartverwarmend.

Anna Kovari

Makkelijk

Bestellen was makkelijk, levering ging snel.

Gerda Anbeek

Makkelijk