Thao Chau

De website is duidelijk. De bestelling was de volgende dag binnen.

De klantenservice is echt top! Ik had een aantal vragen en die werden snel en vriendelijk beantwoord. Erg behulpzaam.

Renee

De filterfunctie van de “vorige” website was prettiger bij het zoeken naar ergopouch. Nu ben ik veel aan het zoeken geweest naar de juiste maat / tog, ondanks keuze van filters moet ik nu steeds... De filterfunctie van de “vorige” website was prettiger bij het zoeken naar ergopouch. Nu ben ik veel aan het zoeken geweest naar de juiste maat / tog, ondanks keuze van filters moet ik nu steeds een product openen en dan zien dat het bijv toch niet in de juiste maat beschikbaar is. Kost veel tijd, en is een beetje vervelend. Is vrij technisch dus misschien dat het goed aan te passen is?
Verder is het geweldig! Snelle bezorging, fantastische service, mooi ingepakt.

Fijne service!
Goede hulp bij vragen voor je aankoop.
Heerlijke slaapzakjes/suits te koop :)

Eline

Leuke site met goede producten en vlotte bezorging. Leuke verpakking van het materiaal. Ik dacht eerst dat er maar twee soorten draagdoeken verkocht werden en heb daar tussen gekozen. Later zag ik... Leuke site met goede producten en vlotte bezorging. Leuke verpakking van het materiaal. Ik dacht eerst dat er maar twee soorten draagdoeken verkocht werden en heb daar tussen gekozen. Later zag ik dat er veel meer te koop was en dat die twee alleen extra aangeraden werden. Ik ben er wel heel tevreden mee.

Ik vind het goed dat ze echt goede producten verkopen en aanbevelen.

Mama

Prima!
Prima!
Jammer was dat toen mijn bestelling binnen kwam de helft miste, terwijl op de pakbon wel alles staat. Dan zit je toch een beetje in de stress of je wel alsnog alles gaat krijgen.uiteindelijk is dat heel snel en netjes opgelost gelukkig.

Snelle levering, goede prijzen, goede nazorg

Stefanie

Overzichtelijke website en een goed aanbod. Een minpunt voor mij is dat ik aangegeven had het pakket te willen ontvangen 2 dagen na bestelling. Je kon heel gemakkelijk zelf de bezorgdag en tijdvak... Overzichtelijke website en een goed aanbod. Een minpunt voor mij is dat ik aangegeven had het pakket te willen ontvangen 2 dagen na bestelling. Je kon heel gemakkelijk zelf de bezorgdag en tijdvak kiezen. Dit kwam erg goed uit ivm werk. Uiteindelijk is het pakket toch dezelfde dag verzonden en een dag te vroeg ontvangen. Normaliter is dit fijn, maar niet wanneer je specifiek ervoor kiest het pakket later te ontvangen en het om een groter meubelstuk gaat.

Goede communicatie.

In de winkel geweest in Udenhout voor een draagzak. Zeer goed geholpen, daarna via internet besteld.

Hulp bij passen draagzakken

Maud

Makkelijk, overzichtelijk en snel!

Snelle reactie op mail, erg klantvriendelijk.

Mascha

Een meedenkend bedrijf, doen alles om hun klanten tevreden te stellen.

Product snel geleverd naar België.

De website is erg prettig en de bestelling was de volgende binnen. Zeer fijn!

Ik ben erg blij met de ergopouch slaapzakken en koop ze graag via ikbenmama.nl