N

Snelle levering, vragen worden netjes beantwoord en klachten goed afgehandeld.

Sandra

Ikbenmama heeft een uitgebreid assortiment en nette prijzen. Service is prima, ik had 2 voedingsbh's gekocht die een maat te klein uit vielen en wilde deze ruilen voor een maat groter. Na een foto... Ikbenmama heeft een uitgebreid assortiment en nette prijzen. Service is prima, ik had 2 voedingsbh's gekocht die een maat te klein uit vielen en wilde deze ruilen voor een maat groter. Na een foto van de track en trace code voor retournering te hebben gemaild zijn de grotere BHs direct verzonden waardoor ik ze een dag later alweer in huis had. Reactie op mail ik ook erg snel.

Nele

Zeer goed

ons pakket werd elders bezorgd, wij kregen zonder problemen het product opnieuw opgestuurd

RS

Positief! Webshop is overzichtelijk en bestelling is makkelijk te plaatsen.

Je wordt als consument goed op de hoogte gehouden van je bestelling per mail. Zoals levering, factuur ed. Erg fijn!

C. Houkes

Ik vind ikbenmama heel prettig om producten bij af te nemen omdat ik kan vertrouwen op kwaliteit én service. Handig als je snel iets nodig hebt en geen tijd hebt om vooraf veel uit te zoeken. Dat... Ik vind ikbenmama heel prettig om producten bij af te nemen omdat ik kan vertrouwen op kwaliteit én service. Handig als je snel iets nodig hebt en geen tijd hebt om vooraf veel uit te zoeken. Dat hebben zij al min of meer voor mij gedaan, als het niet goed is, nemen ze het niet op in hun assortiment.

Kwaliteit, service en snelheid bij verwerking

Van Dijk

Prima. Bestelling goed en vlot afgehandeld

Prima verpakt

Smits

Snelle levering, helaas maar weinig Wobbels op voorraad!

Miles

Hele goede service!

Klantvriendelijk en snel

Ella

Goede ervaring.

Snelle levering.
Duidelijke website.

Nancy Boijmans

Snelle en goede levering! Attente service!

Op de factuur van mijn kolf was met de hand bijgeschreven: “succes met kolven”. Leuk, zo’n persoonlijke noot.