Brenda

Ik vind ikbenmama.nl een fijne website met niet alleen maar standaard producten

de kieswijzer voor slaapzakken vind ik erg handig

Maggie

Via ikbenmama.nl bestelde ik een losse zwangerschapsinsect voor bij mijn Mamalila draagjas, deze had ik namelijk niet (meer). Deze werd vervolgens heel snel geleverd, terwijl de optie niet eens op... Via ikbenmama.nl bestelde ik een losse zwangerschapsinsect voor bij mijn Mamalila draagjas, deze had ik namelijk niet (meer). Deze werd vervolgens heel snel geleverd, terwijl de optie niet eens op de site stond aangeboden, maar er werd heel flexibel met mijn mail omgegaan. Heel blij mee!

Klantvriendelijk, snel.

Pascale

Snelle levering, duidelijke website, makkelijke betaalwijze

Zie boven

J. De Haan

Product netjes verpakt en afgeleverd!

Kim

Overzichtelijke website, snelle verzending

Snel in huis

Annemiek

Positief

Uitgebreid assortiment, goede klantenservice

Suzanne

Prima, mijn bestelling was keurig op tijd geleverd

Prijs en levertijd

Susan P

Mooie spullen, vlotte levering en uitstekende service!

Mijn kolf ging helaas na 10 maanden - ruim binnen de garantietermijn - stuk. Op woensdagochtend gebeld: er werd goed geluisterd naar het probleem en er werd beloofd dat ze het voor het weekend op... Mijn kolf ging helaas na 10 maanden - ruim binnen de garantietermijn - stuk. Op woensdagochtend gebeld: er werd goed geluisterd naar het probleem en er werd beloofd dat ze het voor het weekend op zouden lossen als ik de motor een accu op zou sturen. Op donderdag kreeg ik per mail de bevestiging dat de motor kapot was, op vrijdagmiddag werden mijn accu en een nieuwe motor thuisbezorgd.
De extreem vlotte service, maar vooral het gevoel gehoord te worden en het begrip voor de situatie en urgentie hielpen enorm!
Daarnaast heb ik hier meermaals slaapzakjes en andere spullen besteld en was ik zonder uitzondering tevreden over de verpakking en levering.

Chantal

Snelle levering en goede service

Goede service

Lydia

Zeer positief. Ik kon mijn betaling niet afronden, maar ikbenmama gaf mij nog een mogelijkheid en een reep chocola cadeau!