W. Middelkoop

Duidelijke website, goede service!

Mijn vraag over het assortiment werd door de klantenservice snel opgepakt.
Ik heb vervolgens een mooie draagzak besteld.

Elise

Slaapzakje van ergopouch besteld na heldere uitleg op de website. Snelle service en netjes bezorgd (ook nog mooi verpakt). Goed product, erg tevreden mee!

Snel, helder en netjes

Renee

Heel goed!

Goede assistentie en uitleg via mail, over de verschillende modellen BH.
Meerdere zendingen in een samen retourneren, ook als het dan iets na de standaard retourdatum wordt.

Maithe

Goede service, snelle levering, leuke spulletjes

Persoonlijk advies erg netjes

krista.vanderlee.hulleman@gmail.com

Mooie producten gecombineerd met een top service, ontzettend blij met mijn ketting. Toen er achteraf wat mee was, is dit ook ontzettend goed en snel opgepakt.

Klantgericht, erg goede service

Inge

Mooie producten en prima levering

Duidelijke beschrijving product en fijne mail bevesting en levering product

noname

Prima!

snel geleverd

Joleen slager

Dit is een fijne onlineshop. Goede productinformatie en klantgericht bedrijf. Op mijn factuur stond een mooie opmerking bij mijn Bamboo seaddle-doeken van aiden en anais. Heel persoonlijk en attent.... Dit is een fijne onlineshop. Goede productinformatie en klantgericht bedrijf. Op mijn factuur stond een mooie opmerking bij mijn Bamboo seaddle-doeken van aiden en anais. Heel persoonlijk en attent. Dit kom ik nooit tegen en bestel vaak in onlinewinkel. Dus een compliment waard!

Persoonlijk, overzichtelijk, klantgericht.

Petra

Fijne producten! Super goede service en handige uitleg op de website.

De toelichting bij het product is goed en uitgebreid. Echt de informatie waar je naar zoekt als je babyspullen aanschaft. Ook het label mama's keuze is heel fijn. Heel fijn ook de unieke maar oh zo... De toelichting bij het product is goed en uitgebreid. Echt de informatie waar je naar zoekt als je babyspullen aanschaft. Ook het label mama's keuze is heel fijn. Heel fijn ook de unieke maar oh zo handige producten die ikbenmama verkoopt. Blij mee!

Kim

Meerdere keren iets besteld

Goede levering en goede producten met duidelijke omschrijving