Eva

Behulpzaam bij vragen, snelle levering

J. Arts

Ik had tijdens en na mijn vorige zwangerschappen al vaker iets aangeschaft bij Ikbenmama.nl, naar volle tevredenheid. Zo ook nu. Het aanbod is groot, de info duidelijk en de prijzen vergelijkbaar... Ik had tijdens en na mijn vorige zwangerschappen al vaker iets aangeschaft bij Ikbenmama.nl, naar volle tevredenheid. Zo ook nu. Het aanbod is groot, de info duidelijk en de prijzen vergelijkbaar met andere sites maar qua service kwam Ikbenmama.nl geregeld beter uit de bus!

Het schema waarin de draagdoek vergeleken wordt met andere draagdoeken. Dat heb ik als handig en behulpzaam ervaren bij het maken van mijn keuze. En de filmpjes erbij (hoe de draagdoek te knopen)... Het schema waarin de draagdoek vergeleken wordt met andere draagdoeken. Dat heb ik als handig en behulpzaam ervaren bij het maken van mijn keuze. En de filmpjes erbij (hoe de draagdoek te knopen) vind ik ook een pluspunt! Je hoeft niet zelf op zoek hiernaar. Super!

Zeer goed

Goede informatie op site

Zeer goed

Goede informatie op site

Leonie

Ik heb een Medela Swing kolf gekocht, deze werd snel geleverd en netjes verpakt. Prima service. Hier kom ik zeker weer terug.

Snelle levering, netjes verpakt

J. schoorl

Goede informatie op de website. Makkelijke bestelling, goed op de hoogte gehouden vab verzending en snelle levering

Veel informatie op de website

Floor

Goede ervaring na defect product!

Snelle communicatie goed meedenken en perfecte oplossing voor het probleem!

li

snelle levering

Elien

Snelle en degelijke service

Communicatie verloopt vlot

B. Nijholt

Heel prettig

Goed online advies, snelle levering en mooi verpakt