IKRIJ.NL

Heel goed. Klantvriendelijk en persoonlijk. Vragen worden goed en duidelijk beantwoord.

De ervaring met inrij.nl vind ik een buitengewoon super.
Klantvriendelijk en zeker meedenkend

Na overname van mijn vorige leasebedrijf, had ik nooit eerder wat gehoord van IKRIJ.NL. Nu reeds 1,5 jaar in zee met deze Lease maatschappij wat mij prima bevalt. Ook geconstateerd dat zij alles... Na overname van mijn vorige leasebedrijf, had ik nooit eerder wat gehoord van IKRIJ.NL. Nu reeds 1,5 jaar in zee met deze Lease maatschappij wat mij prima bevalt. Ook geconstateerd dat zij alles doen om hun klanten tevreden te stellen met goed succes. Ik ben tevreden met IKRIJ.NL

Ik heb 5 jaar een lease auto van ikrij.nl en dat is heel erg goed gegaan. Ik kon altijd met vragen komen, werd altijd netjes opgelost als dat nodig was. Alles is super geregeld. Onderhoud of apk of... Ik heb 5 jaar een lease auto van ikrij.nl en dat is heel erg goed gegaan. Ik kon altijd met vragen komen, werd altijd netjes opgelost als dat nodig was. Alles is super geregeld. Onderhoud of apk of als er iets anders was kon je het altijd vragen en het werd opgelost.
Ik heb hele goede ervaring met ikrij.nl

Ik bijna geen contact mer IKRIJ.nl

Top ervaring en zeker goede service.

Prima, weinig contact maar dat is ook niet nodig.

Ik ben zeer tevreden over inrij.nl