Wat vindt u van de service en klantvriendelijkheid
Wat vindt u van de kwaliteit van de wijnen

Damming

Snel geleverd, goed verpakt en een goede prijs.

Verbeterpunten & tips

Ik heb Gooische bubbels besteld en op de foto staat een champagnekurk alleen op de aan mij geleverde fles niet. De foto klopt dus niet helemaal. Dit was wel leuk geweest voor oud en nieuw. Gellukkig... Ik heb Gooische bubbels besteld en op de foto staat een champagnekurk alleen op de aan mij geleverde fles niet. De foto klopt dus niet helemaal. Dit was wel leuk geweest voor oud en nieuw. Gellukkig smaakt hij daar niet minder om.

Reactie Il diVino Wijnen:

Hartelijk dank en goed punt vwb de foto van de Gooische bubbel, ik zal op zoek naar een recentere afbeelding. Excuses voor evt ongemak. Wel goed te horen dat deze in de smaak valt. Groet Ewout

Thom Boekhout

Leuke winkel en goede persoonlijke aandacht.

Nog niet.

Snelle en correcte levering

Verbeterpunten & tips

Track en trace code om de bestellijg te kunnen volgen

Lekker verzorgd catering

Prima service

nee

Uitzonderlijk correct

tot op heden geen

Prettig en professioneel

Verbeterpunten & tips

neen. was maar op één wijn uit dus ik wist wat ik wilde

Beeld en Geluid

Ik bestel voor mijn werk bij Il diVino Wijnen. Als presentjes voor sprekers of presentjes

Verbeterpunten & tips

De kostenplaats stond een keer niet op de factuur terwijl dit wel aangevraagd was. Hierdoor moest dit administratief weer apart worden goedgekeurd etc.

Reactie Il diVino Wijnen:

Bedankt! En inderdaad jammer dat dat met kostenplaats niet goed is gegaan, ik ga er achteraan om herhaling te voorkomen.

Mark

Zeer verrassend assortiment. Speciale wijnen voor een eerlijke prijs met top advies.

Geen.

Veel dank, erg blij mee!! Groet Ewout