J Borgers

veel keuze duidelijke omschrijving

Janneke

Op de site kon ik makkelijk vinden wat ik nodig had, rijgdraad voor parels, iets dat ik eerder alleen bij een heel ouderwetse juwelier dacht te kunnen kopen. Ben blij dat ik dit rijgdraad bij... Op de site kon ik makkelijk vinden wat ik nodig had, rijgdraad voor parels, iets dat ik eerder alleen bij een heel ouderwetse juwelier dacht te kunnen kopen. Ben blij dat ik dit rijgdraad bij Ilona's vond. Bestellen ging snel en makkelijk en het pakketje werd keurig per post geleverd

Ook voor een "leek" is de website makkelijk en duidelijk

Ona Luna Jewels

Zeer betrouwbare en klantvriendelijke organisatie

klantvriendelijk en oprecht

BERTIE

Altijd snelle communicatie en levering van super mooie kwaliteit producten!

Snelle reacties

Marije van Hattum

Uitstekend! Een van de betere zo niet beste qua aanbod op gebied van zelf sieraden maken, al dan niet met mooie edelstenen.

Uitgebreid aanbod, betrouwbare en snelle verzending, mooie kwaliteit, persoonlijke verpakking met mooi kaartje én altijd een mooi en verrassend cadeautje bijgesloten.

Atelier Verschoor

Mooie snoeren besteld. Snelle levering.
Alleen jammer dat telefonisch contact slecht is.

Duidelijk uitgebreide website

Tamar

Snelle verzending. Super leuk verpakt met gratis attentie?

Snelle levering. Aandacht voor details

Jewels By Naomi

Prachtige en uitgebreide collectie om sieraden te maken. Erg sterk in Gold filled sieraden onderdelen en waanzinnige grote keuzen aan stenen. Vriendelijk, meedenkend, goede service en snel in... Prachtige en uitgebreide collectie om sieraden te maken. Erg sterk in Gold filled sieraden onderdelen en waanzinnige grote keuzen aan stenen. Vriendelijk, meedenkend, goede service en snel in verzenden. Ik koop graag in om prachtige sieraden te maken.

Jewels By Naomi

Grote en diverse collectie van goede kwaliteit voor goede prijs.

Annet

Grote sortering, snelle service. Heel leuk lief pakketje.

Grote sortering, snelle levering

Mariska

Levering zoals besteld en vlot. De attentie (ik kreeg er tevens 2) had wat mij betreft niet gehoeven; ik kocht de oorbel haakjes om te upcyclen (ivm allergie) en niet weg te hoeven gooien.

Levering zoals besteld en vlot.