josee kuijpers

Zeer positief producten komen overeen met foto's snel en netjes afgeleverd

snelle levering en goede kwalitiet

J .Lusthuis

Mooi op tijd geleverd en maakt de belofte helemaal waar

Kwalitatief goed

Belle

Mooie producten en snelle correcte levering

assortiment

Wouter

Zeer goede ervaring met het bedrijf. Producten zijn als verwacht en snelle levering.

Snelle levering.

klant

Werd niet moeilijk gedaan om opnieuw een product te verzenden, nadat de eerste defect geleverd was. Dank voor de klantvriendelijkheid!

klantvriendelijk

Judith Wachters

Geweldig bedrijf: mooie spullen, uitstekende service

Service is supergeen

Myrte K

Geweldig! goede kwaliteit, snelle levering en leuk ingepakt. product is het zeker waard voor de lage prijs. ik ben er heel erg blij mee. ook zat er een leuk cadeautje bij. ik zou hier zeker nog een... Geweldig! goede kwaliteit, snelle levering en leuk ingepakt. product is het zeker waard voor de lage prijs. ik ben er heel erg blij mee. ook zat er een leuk cadeautje bij. ik zou hier zeker nog een keer bestellen. heel erg bedankt!! :)

-lage prijs voor goede kwaliteit
-snelle levering
-goed ingepakt

Wendy Gillissen

Prima, alles perfect.

Alles perfect, niets aan toe te voegen ?

Marielle Boogmans Hey Sunshine

Wederom super mooie (edel)stenen mogen ontvangen van Ilonas. Super snelle levering.

Goede omschrijving van de producten op de websites, snelle levering en duidelijke leveringsinformatie

Jasmijn

Vriendelijk en behulpzaam. personeel neemt tijd en altijd bereikbaar dank je wel Andrea.