Mieke de Kok

Behulpzaam
Vriendelijk

Behulpzaam

Elma

Mooie kralen en indien nodig deskundig advies.

Zeer snelle levering

Stefanie Janssens

Eerste maal besteld bij jullie ben nu benieuwd naar de kwaliteit. Zullen ze af gaan na één keer te dragen? Ik had een e-mail gestuurd met de vraag of zij ook naar het buitenland en had daar direct... Eerste maal besteld bij jullie ben nu benieuwd naar de kwaliteit. Zullen ze af gaan na één keer te dragen? Ik had een e-mail gestuurd met de vraag of zij ook naar het buitenland en had daar direct antwoord op. Alleen vindt ik het spijtig dat er geen gratis verzendkosten zijn voor de andere landen. Ik ben zelfs bereid om een bestelling te plaatsen van €200, €250 of zelfs meer, als je vanaf dat bedrag gratis verzending hebt.

Snel antwoorden op een e-mail.

Christine

Al jaren prima!

Groot en gevarieerd aanbod
Goede kwaliteit
Duidelijke foto's

M.Berserik

Hele mooie bijzondere stenen zijn hier te verkrijgen. En het verzenden gaat keurig en verzorgd en een feestje om uit te pakken. Helaas is er ook wel wat misgegaan bij bestellen, maar ook dat is... Hele mooie bijzondere stenen zijn hier te verkrijgen. En het verzenden gaat keurig en verzorgd en een feestje om uit te pakken. Helaas is er ook wel wat misgegaan bij bestellen, maar ook dat is allemaal wel netjes opgelost.

mooi stenen en verzorgd ingepakt

Katrien D'herde

Het is superleuk om telkens weer te zien wat er nieuw binnen is, welk het cadeautje van de maand is en welke mazzeltjes er zijn!

Steeds uitleg aanwezig over de kwaliteit van wat je koopt!

Zeer snelle en correcte levering! Een dikke duim ?

Goede website,alles correct

Nino

Duidelijke website, snelle levering .

Duidelijke foto's

Dominique