Marianne Both

Ik heb hele goede ervaringen met Ilona's Silver & Gemstones, zowel bij de goede bestellingen en leveringen als bij de bestelling of levering die wel eens (zelden) fout gaat.

Duidelijke beschrijvingen bij de artikelen. De nabestelling, bij een artikel dat niet op voorraad was, ging ook heel vlot.

Carla Verkade

Heel erg goed!

snel reageren, leveren en evt. terugkoppelen indien nodig.

Armbanden en meer

Het is voor mij de 2dex dat ik een bestelling heb geplaatst. En het wordt snel verzonden
Wat ook leuk is, is dat je een mooi armbandje kado krijgt bij je bestelling. Ik ben erg tevreden

De lock-in oogjes. Geweldig product!

Anneke

Hele mooie agaat kralen ontvangen

Niet alleen spullen, maar ook inspiratie

J

Prettig

Uitgebreid assortiment, meestal ruime voorraad, snel verstuurd, en vaak n leuk cadeautje erbij

John

Prima website, ruime keuze en uiterst klantvriendelijk.

Klantvriendelijk

Erica

Mooie stenen, goede prijs & snelle levering!

Mooie stenen, goede prijs & snelle levering

Ka Sry mala makerij

Zeer correct en goede kwaliteit.

Duidelijke website. Goede en correcte service. Vlotte behandeling en verzending van bestellingen.

Funky Hairstyling

Sinds 2 weken zelf sierraden aan het maken. Fantastisch spul. Perfecte levering en een goede klanten service. Ik krijg iedere keer weer kriebels als 't pakketje op m'n deurmat ligt. Heeeerlijke... Sinds 2 weken zelf sierraden aan het maken. Fantastisch spul. Perfecte levering en een goede klanten service. Ik krijg iedere keer weer kriebels als 't pakketje op m'n deurmat ligt. Heeeerlijke kralen en bedels ?. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb! De armbandjes lopen als hardstikke goed!

Kralen en bedels

Lai

Heel prima

Makkelijk te bereiken, heel vriendelijk personeel