van Soestbergen

Mooie producten, super service.

Goede service

Renate Memelink De Huidfluisteraar

Prima service en mooie kralen!

Snelle service!

Ik zocht mooie en echte parels, totdat ik via Google hier terecht kwam op deze site. Ik dacht wauw, wat hebben jullie veel keus en ook in natuurstenen, echt een super leuke website om even na te... Ik zocht mooie en echte parels, totdat ik via Google hier terecht kwam op deze site. Ik dacht wauw, wat hebben jullie veel keus en ook in natuurstenen, echt een super leuke website om even na te kijken. Het was voor mij ook dichter bij dan ik dacht, want ik kom uit ermelo. Bedankt voor de top service.

Veel keuze ervaar ik

Ellen

Veel keuze en correcte en snelle levering

de website

Leuke producten! Snel geleverd!

Goede materialen en goede uitleg

Anneke Besems

Mooie kwaliteit kralen en goede levering

Mooie kwaliteit producten. Ook snelle reactie bij vragen

Cecile

Ik bestel bijna elk einde van het jaar wel nieuwe stenen en zilveren onderdelen ,waar ik 100 beschermengeltjes van maak voor het nieuwe jaar,voor vrienden en familie. Altijd super... Ik bestel bijna elk einde van het jaar wel nieuwe stenen en zilveren onderdelen ,waar ik 100 beschermengeltjes van maak voor het nieuwe jaar,voor vrienden en familie. Altijd super service,persoonlijk en snel. Nog nooit iets om op te merken gehad. Gewoon top !! Dikke comlimenten hiervoor!
Groet Cecile

Snel en persoonlijk. Lossen al je vragen snel op ,gewoon top!

Fenneke Smouter

Geweldige kwaliteit van de producten, klantenservice is uitstekend. Ik ben erg tevreden met mijn aankopen.

Ontzettend goede kwaliteit van de edelsteen kralen! Dit tilt je zelfgemaakte sieraad echt naar een hoger niveau!

Yvon stramrood

Ik bestel al lange tijd allerlei mooie snoeren bij ilona’s!
Ik bestel al lange tijd allerlei mooie snoeren bij ilona’s!
Ook kleinere bestellingen worden altijd keurig verzorgd en snel verzonden. Mocht er onverhoopt een keer iets tegenvallen, geen enkel punt om te ruilen!
Ook de fysieke winkel is een aanrader, met bovendien een goede edelsmid!
Wens jullie nog veel succes in deze moeilijke tijd!

Veel keus in mooie snoeren. Ontzettend goede service, ook bij kleine bestellingen. Snelle levering.

Helena S.

Vlotte service

Foto stemt overeen met het getoonde artikel (kralen in goudrutiel)