Jet

Goed, nette afhandeling

Snel contact, nette verzending

Charlotte Godfriedt

De enige site waar ik gold filled sieraad onderdelen kan kopen, en bijna alles wat ik nodig heb is er te koop. De verzending is snel en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit. Er staan veel tips op... De enige site waar ik gold filled sieraad onderdelen kan kopen, en bijna alles wat ik nodig heb is er te koop. De verzending is snel en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit. Er staan veel tips op de site, ik merk een grote betrokkenheid en passie vanuit het bedrijf.

veel keus, goede kwaliteit, goede omschrijving en overzichtelijke site, goede klantenservice, leuk puntenspaarsysteem

Marloes Durinck

Goede service

Uitstekende service en goed retourbeleid

Michael

Prima aankoop. Snelle verzending en goed verpakt.

Snel en accuraat

Mooie zilveren/verzilverde/vergulde sierraadonderdelen

Elly

Mooie spullen. Kleuren komen soms niet helemaal overeen. Mooie kwaliteit

Goede snelle service.

IDK

Top!

Goede service, snelle levering.

Altijd supersnelle en correcte levering

Snelle verzending

van der maat

Top

zeer leuk geholpen/mooie spullen

Beehrdesign

De medewerkers zijn vriendelijk, secuur en kundig. Ze weten waar ze het over hebben en altijd bereid om mee te denken en advies te geven Natuurlijk is er wel eens een manco, maar dat wordt altijd... De medewerkers zijn vriendelijk, secuur en kundig. Ze weten waar ze het over hebben en altijd bereid om mee te denken en advies te geven Natuurlijk is er wel eens een manco, maar dat wordt altijd super snel en naar tevredenheid hersteld!

Denken enorm met de klant mee. Ook met bijvoorbeeld de inspiratiesieraden!