9.6/10

Ik ben eigenlijk een debutant en bestel per kleine hoeveelheden. Toch krijg ik op al mijn vragen antwoorden, een heel correcte klantenservice! Ben een tevreden klant!

De prijsbepaling bij hoeveelheden produkt.

BT Geerlings

Goede en zeer snelle bezorging van de prachtige grote square parels. Ben erg blij er mee en wil gelijk weer nieuwe kopen. Ik ben al jaren klant bij Ilona.

Truus

Snelle levering, goede prijs kwaliteit. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden over het verzenden.

De snelle levering!!

J.N. van Pelt.

Vriendelijk en snel geholpen na een telefonische vraag.

Snelle service

Ingrid

Breed assortiment. Leveringen zijn snel en keurig.

Ilona denkt erg met je mee, gaat ook op zoek voor je en geeft tips voor gebruik e.d. Dat is fantastisch!

Margo van der Sluis

Heel erg vriendelijk en meedenkend.

Zeer benaderbaar.
ze hebben ook ruim aanbod , met goede acties.
Kortom: ik ben zeer tevreden.

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed.

Snelle verzending, goed verpakt, met een leuk extraatje erbij.

Desiree

Duidelijke site en snelle levering / goed verpakt.

Snelle levering en goede verpakking.

Brenda

Mooie materialen voor de creatieve hobby van het vervaardigen van sieraden. Snelle levering, keurig verpakt en nog een leuk armbandje cadeau. Super hoor!!

Het bestelde komt precies overeen met de foto op de website

created by you

Kwam bij toeval op deze site. Was blij verrast met het mooie en uitgebreide assortiment. De levering en het contact over de bestelling waren tot volle tevredenheid en correct.
Ik maak al...
Ik maak al jaren gebruik van diverse webwinkels voor mijn sieraden onderdelen en blijf zeker terugkomen als klant van Ilona's.