Laura

Ruim aanbod aan sieraden onderdelen, edelstenen, kralen en nog veel meer. Al meerdere malen besteld en elke keer is het weer gauw geleverd, incl een schattig cadeautje. Heel attent!

Duidelijke site, ruim aanbod, snelle verzending, betaalbare prijzen.

Esther

Precies waar ik naar op zoek was vond ik hier op de site.
Precies waar ik naar op zoek was vond ik hier op de site.
Makkelijk te bestellen, betalen en meteen mail dat mijn bestelling verzonden zou worden. De volgende dag al in huis. Leuk ingepakt en een kleine attentie.. Maakt het allemaal erg leuk, en zeker een site om te onthouden..

Duidelijke en overzichtelijke site. Fijn om iets te zoeken, gaat heel soepel.
Makkelijk te bestellen en af rekenen gaat allemaal erg soepel.

Chantal

Zoveel moois, om hebberig van te worden

Veel keuze en snelle service

Jenny louwes

Snel

Prima ... eerste x besteld en zal wel vaker worden!

Ilona Horsting

Zeer duidelijke productomschrijving en duidelijke foto's, snelle levering met af en toe een klein cadeautje in de vorm van een armbandje. Ilona`s Silver & Gemstones heeft zeer betaalbare prijzen en... Zeer duidelijke productomschrijving en duidelijke foto's, snelle levering met af en toe een klein cadeautje in de vorm van een armbandje. Ilona`s Silver & Gemstones heeft zeer betaalbare prijzen en leverd een zeer goede kwaliteit product.

Zeer duidelijke foto's van de te leveren producten.

Vaak mail met het nieuwe aanbod van Beads & Basics, waardoor je regelmatig wordt getriggerd door het uitgebreide aanbod van speciale stenen.

Het spaarsysteem en het ruime en spannende aanbod.

Lilian

Snelle levering.

Een hele duidelijke website, waarin de producten goed te zien zijn.

de terugblik

Zeer correct