Afra Ruckert

Hoewel ik slechts af en toe een kleine bestelling plaats wordt deze telkens met veel aandacht ingepakt en verzonden.
Alle artikelen die ik ontving zijn van zeer goede kwaliteit. Ik word...
Alle artikelen die ik ontving zijn van zeer goede kwaliteit. Ik word telkens weer blij als ik een pakje van Ilona uitpak.

Mooie collectie!

Artywool

Nog maar net ontdekt en ontzettend blij mee! Super vlotte service, mooie producten en ook nog een handige app! Heel fijn!

Aja Witzel

Ik bestel al 9 jaar bij Ilona. In het begin was het anders... Verrassender moet ik eerlijk zeggen.
De kwaliteit is nu veel beter geworden.

Goede service!!!

M Arts

Aankoop van schoonmaak spullen ,zeer goede ervaring ,snel verstuurd en ook nog een heel leuk kadoo

Duidelijke site ,bestelgemak ,en zeer duidelijke verzend updates

Sanne van den Groenendal

Vriendelijke klantenservice, snelle levering (ook in België), eerlijke info en mooie kralen!

Janny Pierik Veldthuis

De kralen en sieraadonderdelen worden altijd snel geleverd. Heb je “problemen”, of vragen dan kun je altijd bellen en wordt je door Ilona op een plezierige manier geholpen en te woord gestaan. De kralen en sieraadonderdelen worden altijd snel geleverd. Heb je “problemen”, of vragen dan kun je altijd bellen en wordt je door Ilona op een plezierige manier geholpen en te woord gestaan.
Prima materialen en snel geleverd!

Problemen worden snel opgelost.
De geleverde producten zijn van een goede kwaliteit.

effect van wat beweerd wordt

Yvonne Timmermans

Super! Ilona heeft me super op weg geholpen en met mij meegedacht over de sieraden die ik wil maken. Echt zo fijn dat ze de tijd nam om me uit te leggen wat de verschillende materialen zijn en wat... Super! Ilona heeft me super op weg geholpen en met mij meegedacht over de sieraden die ik wil maken. Echt zo fijn dat ze de tijd nam om me uit te leggen wat de verschillende materialen zijn en wat het beste past bij wat ik wil maken.

Persoonlijke aandacht, ruime assortiment.

snelle services