9.6/10

Prima bedrijf, goede service en levering. Het cadeau in het pakket is een leuke verrassing.

Prima service en kwaliteit

Hetty van der Linden

Prettige ervaring , goede service .

M. scholten

Snelle service...gisteren besteld, volgende dag keurig in kartonnen doosje bezorgd door de postbode. Leuk ingepakt in blauw vloeipapier met sticker en armbandje. Het ziet er zo verzorgd uit.... Snelle service...gisteren besteld, volgende dag keurig in kartonnen doosje bezorgd door de postbode. Leuk ingepakt in blauw vloeipapier met sticker en armbandje. Het ziet er zo verzorgd uit. Allemaal goed over nagedacht.

Zie boven...... heb per post 1 snoer retour gezonden....even afwachten nog wanneer mijn geld wordt terug gestort. Ik heb er alle vertrouwen in. 😊. Snoeren op de website zien er in werkelijkheid... Zie boven...... heb per post 1 snoer retour gezonden....even afwachten nog wanneer mijn geld wordt terug gestort. Ik heb er alle vertrouwen in. 😊. Snoeren op de website zien er in werkelijkheid qua kleur hetzelfde uit. Per mail word je op de hoogte gehouden. Of je bestelling is binnen gekomen en wanneer het verstuurd is. Heel duidelijk allemaal.

van Bronckhorst

Alleen maar goede ervaringen
komt afspraken na die op hun site staan vermeld
Altijd op tijd bezorgt en aan het verpakken van de
bestelling wordt veel aandacht aan besteed met...
Alleen maar goede ervaringen
komt afspraken na die op hun site staan vermeld
Altijd op tijd bezorgt en aan het verpakken van de
bestelling wordt veel aandacht aan besteed met altijd
een presentje erbij !

Komt afspraken na volgens de richtlijnen op de site

Parelsenzo

Heldere informatie, mooi materiaal, goede en vriendelijke service, leuke acties.

Gratis verzending bij 50 euro, spaarsysteem, mazzeltjes

Altijd correct en snel! Met iets extra’s.

Tineke Uitterwijk

Snelle levering en kwaliteit/prijsverhouding uitstekend. Ik ben een tevreden klant en zal zeker opnieuw bestellen.

Naar de free shape bergkristal AA kwaliteit, was ik al lange tijd op zoek. In dit formaat kon ik het ergens krijgen, totdat het opeens hier wel verkrijgbaar was! Superblij mee!

Mimi

Zeer goed

Prachtige spullen

De bestelling ging zeer vlot en efficient! DE bestelling heeft de verwachtingen ingelost!Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Correcte en vlugge afhandeling van levering

Pam

Mijn bestelling, “a true gem”
Snelle service en enorm assortiment .

Groot assortiment .